2777
2789
لایه بردار میزدم به پوستم ولی برعکس دور چشمام رو سوزوند با اینکه به این نقاط اصلا نمیزدم

ببین aha اصول داره. آخر شب باید پوستت رو بشوری، بعد مرطوب کننده بزن و صبر کن جذب شه، بعد کمی از aha رو به کل صورت به جز دور چشم و دور لبها بزن. اولش یکم میسوزونه ولی زود اوکی میشه. بهترین لایه بردار برای صورت همینه. فقط حتما صبحش اگه خونه هم هستی باید ضدآفتاب بزنی و شبی که روزش حمام رفتی نزن چون حمام پوست رو حساس میکنه. با چیز دیگه هم لایه برداری نکن چون پوستت نازک میشه

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فداتشم عزیزم

یه سوال عزیزم

من پماد آداپالن که لایه بردار بودم میزدم ولی به دور چشمم نمیزدم اما الان یکم اطراف چشمم میسوزه و پوستش نازک شده یه حالت ورم و نازکی ایجاد کرده میترسم که چروک بشه

الان کرم ترمیم کننده بزنم به اطراف چشمم یا مرطوب کننده؟ 

یه بار دور چشمم التهاب شدید پیدا کرده بود دکتر گفته بود بتامتازون چشمی بزن نمیدونم برا نازکی پوست ام اثر میذاره یا نه

پوست اینه ای نداریم واقعا ، ولی روتین مراقبتی مناسب واسه پوست معجزه میکنه اگ تخصصی بخام بگم پاکسازی ...

یه روتین خوب برای دختر۲۵ساله بگید

البته واقعا چیز اضافه نمیخام بزنم پوست فقط اونایی که نیازه بگید

تازمانی که بدنشی نمیفهمن که چقدخوب بودی!!!

جوش زیر پوستیه فقط با ترتینوییدها میره 

فقط مراقب پوستیش خیلی زیاده پوست حساس میشه ولی ارزششو داره پوست نیسه اینه 

این ممکن هم هست جوش قارچی باشه 

من از یه نفر مشاوره پوستی گرفتم گفت شامپو کتوکونازول بگیر هر روز یه دقیقه پیشونیتو باهاش بشور به مدت یه هفته

اینم میتونی امتحان کنی شاید خوب شد براتو 

برای من قارچی نبود تاثیزی نداشت 

اینو امتحان کن بعد اینکه با شوینده پوستتو شستی با این بشور پیشونیتو حواست باشه به چشمت نخوره

چه مارکی خوب هس که بگیرم؟

من aha پرودرما 

تونر مخصوص پوست چرب ویتالیر

مرطوب کننده پوست چرب راکوتن میزنم. هم قیمتشون خوبه هم کیفیتشون

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
یه سوال عزیزممن پماد آداپالن که لایه بردار بودم میزدم ولی به دور چشمم نمیزدم اما الان یکم اطراف چشمم ...

اگ قرمزی سوزش خارش یا التهاب پیدا کردی ینی الرژی یا حساسیت داشتی بهش و باید مصرفش کامل قطع بشه ، از پماد زینک برای پوست اون ناحیه میتونی کمک کنی و سرم های دورچشم ، ترمیم کننده نیازی نداره مگه اینکه ترک یا التهاب شدیدی پیدا کرده باشه دراین صورت فقط ترمیم کننده بزن وگرن نمیخاد خوب میشه خودش

یه روتین خوب برای دختر۲۵ساله بگیدالبته واقعا چیز اضافه نمیخام بزنم پوست فقط اونایی که نیازه بگید

به نوع پوستت کاملا بستگی داره من باید بدونم دقیقا پوستت چظوره و چ نیازهایی داره

اما اگ میخای کلی بگم چ محصولاتی نیازه ، اگ میخای هزینه زیاد نکنی ی سرم ابرسان بگیر چون باتوجه به حجمش روزی دوقطره واسه هربار استفاده کافیه ، ضدافتاب ک عصن جز واجباته برند پریم و پیکسل اورجینال قیمت پایینن ولی کیفیتشون خوبه ، اگ پوستت ب لایه بردار نیاز داشته باشه اسکراب عالیه اما اگ صورتتو با تیغ شیو میکنی میتونی لایه بردار نگیری ، محصول دورچشم بمن باشه میگم واجبه اما خیار و سیب زمینی و شیر میتونه بهترین جایگزینش باشه ، شوینده هم باتوجه به پوستت واجب ترینه اگ هیچی نگرفتی شوینده بگیر

برندی ک قیمتش پایین و کیفیتش بالا باشه بیواکوا ، فقط نکتش اینه که بیواکوا تنوعش ب شدت بالاس ، تو باید بگردی متناسب با پوستت پیدا کنی

به نوع پوستت کاملا بستگی داره من باید بدونم دقیقا پوستت چظوره و چ نیازهایی دارهاما اگ میخای کلی بگم ...

مرسی عزیزم جواب دادی

راستش من‌ خیلی پوستم سفید هس و دو تا لک کم رنگ افتاده رفتم دکتر و پریم رنگی داد ولی نگفت نوع پوستم چیه

یه‌کرم روشن گننده و یه فوم شستشو داد که گفت فقط یماه از این دوتا استفاده کن ولی ضدافتاب ادامه بده

بنظرت همین فوم شستشو ادامه بدم برای همیشه به عنوان شوینده؟

از کجا بدونم نوع پوستم‌چطوره حس میکنم مختلطه

به نوع پوستت کاملا بستگی داره من باید بدونم دقیقا پوستت چظوره و چ نیازهایی دارهاما اگ میخای کلی بگم ...

و اینکه من پوستم در کل خوبه چیکار کنم دیگه لک نیفته

لطفا کمکم کن شما اطلاعاتت خوبه

ضدافتاب پریم ادامه بدم؟ دیگه چی؟

بمن دکتر گفت ضدافتاب تو خونه بزن یبار تو خونه میزنم تو روز اصلا بیرون نمیرم