2777
2789
عنوان

دختر خواهرم رل داره

245 بازدید | 30 پست

دوستان سلام ی سوال من دو روز پیش با همسرم به خونه ی پدرم رفتم همه ی خوانواده دور هم جمع بودن ما رفتیم تو اتاق داشتم با زن داداشم صحبت می‌کردم دیدم گوشی دختر خواهرم زنگ خورد خوندم زده بود love با ی قلب بهش گفتم خاله کیه این جواب نداد یکم مِن مِن کرد بعد رفت دختر خواهرم کلا ۱۴ سالشه میترسم تو این مجازی سرکارش بزارن به مادرش بگم؟فضولی به حساب نمیاد؟

شما دخالت نکن به نظرم 

به شخصه خالم دخالت کنه بدم میاد 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نسل جدید :

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

تاپیک قبلت گفتی شوهرم با خواهرم خیانت میکنه عجبببب

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نگو یا با ی لحن درست بگو 

اگه مطمئن هم نشدی نگو

خاله ی بیشعور من رفته بود ب دروغ ب مامانم گفته بود دخترت ی دوسپسر داره همسن باباش

اون زن و بچه داره دختر تو ولش نمیکنه میگه من عاشقتم 🗿

چقد من کتک خوردم سر این موضوع 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️