2777
2789
عنوان

حس کشتن یه نفر

280 بازدید | 58 پست

قطعا اگه بخوام یه نفر بکشم اون مادر شوهرمه به خاطر همه بلاهایی که سرم اورده 

زن احمقیه و این احمق بودنش حالما بهم میزنع فک کن من یه زن حامله  با وزن جنین کم هستم دکترم گفته بیشتر پروتیین و غلات و اینا بخورم با گوشت کبابی 

اینا که ممنوعه اینجا با وجود این عفرتیه 

گفتم پاشم عدسی درس کنم لااقل یه کم وزن بچم بره بالا خخخخ فک کن به من چی میگه ، میگه عدسی خوب نیست باید سیب زمینی سرخ شده بخوری خخخ به منی که خودم وزنم دارع روز به روز میره بالا اما بچم نع 

قبلا کلا نمیذاشت غذا بپزم و مجورم میکرد یا گشنه بمونم یا سیب زمینی بخورم و میگفت من از دیشب هیچی نخوردم اصلا گشنم نیست خخخ اینقدررر احمقه 

وقتی فک کردم گفتم یه نوزاد نارس و وزن کم به دنیا بیازی هیچکس غیر از خودم لطمه نمیخورع پس هر جور شده از زیر سنگم شده غذا پیدا میکنم و غذای مقوی میخورم به خاطر بچم 

تورا خدا دعا کنید از شرش راحت بشم یا بمیرم 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو خودت غذا نداری بخوری بچه اوردنت برا چی بود

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خودت غذا نداری بخوری بچه اوردنت برا چی بود

غذا دارم بخورم پولم هست اما ادمی از صب تا شب کنارمع که حتی به خوابیدنمم گیر میده لطفا تاپیک منا درس بخون یا کلا نظر چرت نده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نداری بخوری یا نمیذاره بخوری؟ شوهرت کجاست؟

نمیزارهه ، شوهرم سر کاره و شب میاد میگه شبا فقط برای اون باید غذا درس کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرت کجاس؟اون نمیتونه بزنه تو دهنش؟حداقل برو پیش خانوادت

شوهرم سر کارع ، گفتن این حرفا به اون هیچ چیا عوض نمیکنه غیر از دعواهای زیاد 

خانوادم یه جای سردن و خونشون ویلایی و نمیتونم برم اگه میرفتم حتما 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باهم زندگی می کنید؟

نه ما جدا بودیم و یه شهر دیگه و این زن اوار زندگی ما شده به بهونه اینکه بدون پسرش نمیتونه زندگی کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ما جدا بودیم و یه شهر دیگه و این زن اوار زندگی ما شده به بهونه اینکه بدون پسرش نمیتونه زندگی کنه

پس لزومی نداره بهش بگی یا ازش سوال کنی چی بخوری .حرفم زد فقط یه لبخند بزن کارخود رو کن

ولش کن مادر شوهر هر غذایی که دکتر میگه برا وزن گرفتن بچه بخور حتما شوهرت تهیه کنه بخور

شوهرم میخره اما من نمیتونم بپزم بارها شده داشتم غذا میپختم اومده هلم داده یا زیر گاز خاموش کردع یا خودش اومده بالا قابلمه تا برینع توی غذا که من نتونم بخورم 

حاضره غذا را بریزع دور ولی من نخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیزارهه ، شوهرم سر کاره و شب میاد میگه شبا فقط برای اون باید غذا درس کرد

خب به شوهرت گفتی ؟! شبا غذا زیاد بپز برای ناهارت هم بذار. تو یه خونه ای؟ باید شوهرت حل کنه. مثلا بگو از سر کار بهت زنگ بزنه بگه امشب فلان غذا درست کن شام. تو هم درست کن. از قبل باهاش هماهنگ کن. 

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .