2777
2789
عنوان

اصلا غم و غصه طلاق رو نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 30 پست

عه مارو چیکار داری تو دهنمون بزنی 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و همیشه کیسای بهتر مال خانمای مطلقس🤣🤣🤣

فکر نمیکنم اکثر ازدواج دوم که دیدم مثل اولی تبوده 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فکر نمیکنم اکثر ازدواج دوم که دیدم مثل اولی تبوده

راست میگه بهترین ازدواجا ازدواجای دوم خانوم مطلقه هست و دراکثر موارد هم با پسر مجرد ازدواج میکنن

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
چون بد نگاه میکنن ب خانومای کطلقه

اسی محیط اطرافت و ادمای اطرافت سمی ان وگرنه من تاجایی که دیدم فرقی بین رفتار با مطلقه و غیرمطلقه نبوده نگاه بدی هم بهشون نداشتن مگراینکه خود خانوم کرم بریزه یا مشکلی توی رفتار و کردارش باشه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
الهی که خوشبخت ترین بشی عزیزم من درکت میکنم خاله خودم ده ساله جدا شده و دیگه اون ادم سابق نشد از لحا ...

میگن یه تاپیک بزنیم خالی نمونه اگه خوبه خودش بره طلاق بگیره

حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧