2777
2789
عنوان

دوران pmsاز دوران پریودی دردناک ترهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 52 پست
منم این دورانو طی میکنم اما جلوی شوهرم هیچی بروز نمیدم چون مادرشوهر اشغالم بهش میگه فقط زن تو برا پر ...

وای چقدر سخت

نتونی احساستو بروز بدی🥺🤦🏻‍♀️

مردا ک درک ندارن

همجنسامونم ک اینطوری میگن دیگه هیچی

چند وقت پیش یه خانم به  من میگفت حالا پریود شدی چیزیت نشده ک ماهم پریود میشیم

نمیدونن همه ک قرار نیست مثل هم باشیم

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

منم سه روزه درگیرشم همش دلم میخواد گریه کنم با همه درگیرم گوشه گیر شدم دیشب میهمانی بودیم با هیچکی ح ...

منم همینطورمم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن مجرد ، استرس دارمنمیدونم این ماه برای هوای سرد اینجوری شده یا چیشما چند روز تاخیر تا حالا تجربه دا ...

من فردا باید پریود شم ولی هنوز علائمم زیاد نیست و حس میکنم با یکی دو روز تاخیر پریود شم

ولی دکتر بهم گفت تا ۱هفته نمیشه اسمش رو تاخیر گذاشت و طبیعیه نگران نباش

گرمیجات بخور

از یکی هم شنیدم میگفت با تغییر فصل به بدن شوک وارد میشه  و پریود با تاخیر چند روزه میاد

من هر ماه داغون میشم 🤕

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
وای چقدر سختنتونی احساستو بروز بدی🥺🤦🏻‍♀️مردا ک درک ندارن همجنسامونم ک اینطوری میگن دیگه هیچیچند ...

دقیقا مث مادرشوهر من 

شوهرم درکم میکنه اما اون اصلا 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
درد ندارم ولی اعصاب داغونننننننن حتی ب حرف زدن هم حساس میشم دلم میخاد برم زبونشون از حلقومشون بکشم ب ...

منم همینطور

همش جیغ میزنم حرف نزنید

وای من روانی میشم سه روز مونده ب پریودی داغووون تیغ میارم پیشم ک خودکشی کنم نمی‌دونم از زمانو زمین ا ...

منم همینطوررر

هنش افکار خودکشییی

همش احساس ناامیدی