2777
2789
عنوان

این کار شوهرم خیانته❓چیکار کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 52 پست
نمیشه به نظر من چیزی بینشون نبوده جز چت واونم که فهمیدی رابطشون بهم خورده دیگه زیاد تهش رو در نیار ز ...

خودمم همین فکرو میکنم

اما من خیلی سادم همه چیو زود باور میکنم گفتم اینجا بگم که شماها کمک کنید تصمیم بگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودمم همین فکرو میکنماما من خیلی سادم همه چیو زود باور میکنم گفتم اینجا بگم که شماها کمک کنید تصمیم ...

سعی کن بیشتر بهش وقت بزاری ومراقبش باش 

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

ببین الان اگه کاری نکنمشوهرم پیش خودش میگه این که پیگیر چیزی نمیشه دو تا قسم میخورم باور میکنه کاری ...

ببین ولی خوب مثلا اگه شوهرت اینکاره بود میتونست یک خط دیگه بگیره بذاره روگوشیش وقتی جات نیست ولی اینکه جوری بوده که فهمیدی پس یعنی اینکاره نیست و اینکه اگه دورغ یا پنهون کاری کرده مردا از ترس دورغ میگن زنا برای حفاظت 

ترسیده که نگفته از همین واکنش شما ولی واقعا متاسفم برای اون زن که به همنجس خودش رحم نمیکنه امیدوارم خدا خودش بهش بفهمونه نهایت کاری که بهتره بکنی اینکه تهدیدش کنی بگی اگه خیانت کنی فقط میرم اینو بدون نمیگذرم الانم مطعنم چیزی نبوده وگرنه برای همیشه برام تموم بودی ...

بیبن من خیانت خیلی بدی دیدم به اساس تجربه ام میگم خیانت نکرده اون زنه خطرناکه ولی یجوری حساب کار دست اون بده شاید بره در محل کار شوهرت بنظرم بیشتر روی اون فکر کن 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

شل نگیر بنظرم پرینت رو بگیر 

اسی یه سوال پروف خودتی؟ 

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸