2777
2789
عنوان

این کار شوهرم خیانته❓چیکار کنم❓

475 بازدید | 49 پست

واقعا چرا زنا زندگیای هم جنس خودشونو به هم میزنن؟؟؟ چرا بدون عذاب وجدان طرفو خونه خراب میکنن؟ 

دوستان حدود پنج شش سال پیش شوهرم یه منشی داشت 

منشیه ازش ترفیع خواست که شوهرم قبول نکرده و طرف رفته

حالا دیشب گوشی شوهرم دستم بود که از اون زنه یه پیام اومد که نوشته بود نه قیمت پایین تر میخوام پیام بعدی نوشته بود بار آخرت باشه منو بلاک میکنیاااا

من این پیامارو دیدم دیگه دیوونه شدم 

نشستم باهاش پیام بازی کردم 

زنه مطلقه هست و یه ماشین میخواست بخره مثل اینکه سه چهار روز پیش با باباش رفته بود در نمایشگاه شوهرم که ماشین بردارن

و این زنیکه ی هرزه یه طوری حرف میزد انگار خیلی صمیمی هستن و یه جورایی با شوهرم لاس میزد

رفتم ریزمکالماتشو گرفتم ولی هیچ تماسی جز یه دونه و در حد ۵ ثانیه نبود و حدود پنج تا پیامک

با یه ترفندی بهش گفتم من بلاکت نکرده بودم خب تو واتساپ پیام میدادی گفت پیام دادم اسکرین گرفت فرستاد و واقعا شوهرم پیام نداده بود

شوهرم انقدددد قسم جون بچمونو خورد انقد عز و جز کرد گفت بخدا این دیوونس فقط بلاکش کردم چون خیلی زنگ میزد و پیام میداد گفت صبح میرم حتی پرینت ۵ سال پیش تا الانم میگیرم برو چک کن

نمیدونم باور کنم یا نه

نمیدونم دستشو چطور رو کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه چیز به اون ۵ ثانیه ختم میشه

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

وقتی شوهرت میگه پیرینت میگیرم یعنی ریگی به کفشش نیست 

امثال این زنا گدا گشنه زیادن تا مرد پولدار میبینن رم می‌کنن 🤦‍♀️ 

ولی معلومه همسرت مشکلی نداره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بیچاره کاری نکرده ،ادیتش نکن ، همین کارهارو میکنید همسرانتون براتون تعریف نمیکنن 

زندگیتون وپراارامش بکن بیخیال عزیزم‌🌹

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

😐😐😐😐😐

باید ریز مکالمات تلگرام یا واتساب رو بگیری اونم نمیشه حرفه ای ها با این دوتا کار میکنن😅

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

خب چطوری متوجه میشی که شوهرم کاری نکرده؟

واقعا دیگه شما دنبال زیربغل ماری وقتی تو پیا هم چیزی نبوده خودش هم داره میگه کاری نکردم بهش اعتماد کن این زنها همبن را میخوان رندگی را همینجور نابود میکنن .

اگه زبادی به شوهرت بگی دروغ میگی متاسفانه کاری که نباید انجام میده میگه من که به اسم خیانت کار میشناسن پس بزار خیانتم را بکنم