2777
2789

بابا کسی ک تو فصای مجازی و عمومی تایپک میزنه و نظر سنجی میکنه 

بایدددد جنبه اینو داشته باشه ک ممکنه هرکس یه نظری بده ی انتقاد و پیشنهادی بده اگه جنبه ندارین پس تایپک نزنی ک بقیه رو بخورین

اسی ک ب کنار  نظرتو تو تایپک میگی صد تا مهندس حمله میکنن سرت باباااا تو از ما  خنگ تری بخدا فقط دوتا کلمه یاد گرفتی بلدی همه جا بگی و فک میکنی خیلی دانایی  مگه همه باید هم نظر باشن مگه همه باید معتقد ب یه نظر باشن  میری ی کامنتی رو میبینی اگ مخااالف نظرته رد شوو برو چرا حمله میکنی تو نظر خودتو بده اونم نظر خودشو داده 

یاد بگیرین یکم اگ قرار بود همه با شما هم نطر و همفکر باشن همه ی نوع فکری داشتن ک دیگ دنیا جای درستی نبود دنیا با همین تفاوت نظر هاست ک میشه زندگیو توش جریان داد اگ مظر من اشتباهه ب توچه  ب تو ک اسیب نمیرسونم تروووخدا دخالت نکنین تو نظر همدیگهههههه

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه!

من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه…

تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من…

من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه

تو اگر غرق نمازیچه کسی گفت چرا!

من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه…

تو اگر لایق الطاف خدایی خوش باش…

من اگر مستحق خشم و عتابم به تو چه!

دنیا گر چه سراب است به گفتار شما…

من به جِد طالب این کهنه سرابم به تو چه

تو اگر بوی عرق میدهی از فرط خلوص!

و من ار رایحه ی مثل گلابم به تو چه…

من اگر ریش سه تیغ کرده ام از بهر ادب

و اگر مونس این ژیلت و آبم به تو چه!

تو اگر جرعه خور باده کوثر هستی…

من اگر دردکش باده ی نابم به تو چه…

تو اگر طالب حوری بهشتی خب باش…

من اگر طالب معشوق شبابم به تو چه

تو گر از ترس قیامت نکنی عیش عیان!

من اگر فارغ از روز حسابم به تو چه…

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عنوانت😂😂😂😂

بخدا روانی شدم بعد عزیزممم  نههه عزیزم و زهر مار من کی گفتم میخام عزیز تو باشم

فقط اونجاش ک گف تو ا ما خنگ تری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂بخدااا ک غیر این نیست 

حرف.دل.منو.گفتی....هزار.تا.لایک

بخدا هی خسته شدم یکی یکی گفتم اقا نظر شما محترم ولی منم نظر خودمو دادم ب تو چ اخههههههه