2777
2789

کلا همشون یه آدمای عجیبین معلممون وسط امتحان کلاسی وقتی یه سوال مپرسیدم میگه وااا شما الان بلد نیستید نهایی میخواین چیکار کنین شما بدبخت شده بدونین خودتونو

بعد یکی از معاونان بهمون برمیگرده میگه نمرتونو کم میکنم مثل سگ میفتید دنبالم

اون روز یکی از معلما عصبی شد گچ پرت کرد خورد تو سر طرف:/بعد جالب اینه با وجود دولتی بودن اکثر ۷ ۸ تومن پول دادیم نمدونم چرا انقد مریضن همشون تست روانشناسی نمیگرین؟عجیب اینجا شعور هم ندارن اون‌روز معلم ورزش توپو انداخت محکم خورد به سر من بعد خیلی خونسرد گفت توپو بیار:/وات ده فازززز

چون دانش آموزش فقط شما نیستی که 

هزار تا دانش آموز دارن 

اعصاب نمی‌مونه براشون .

هرچند باید قبل اینکه همچین وظیفه و مسئولیتی بهشون محول بشه باید کلی آزمون ازشون بگیرن و از کلی فیل.تر رد بشن بعد بیان معلم بشن 

چون واقعا واقعا کار سختی هست

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی تربیت جمع نبند اولادوما ببین چقددددر عصبی کردید

گفتم اکثرشون

که اگ تو معملم باشی جز همونایی😂هر چی چه حقی به بددهنی و برخورد فیزیکی دارن اونا از نظر شما باادبن ما بی ادب؟معلم مملکت این باشه از دانش آموز که نباید انتظاری داشت

درسته،

معلم بچه ی منم ،به بچه ها از اول سال،میگفت ،شماها نخاله هستین،در آینده هیچی نمیشین

این همه عقده معلوم نیست از کجا میاد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یا خیلی از دستتون عصبانین و خیلی اذیتشون میکنین یا از جای دیگه ناراحتن سر شما خالی میکنن

وای درک نمیکنم اصلا هر چقد میخوان عصبی باشن ما مگه بچه اولیم اذیت کنیم دبیرستانم اونم تجربی که همه بچه ها مثبتن ته خلافشون ناخن بلنده

گفتم اکثرشونکه اگ تو معملم باشی جز همونایی😂هر چی چه حقی به بددهنی و برخورد فیزیکی دارن اونا از نظر ...

متنتو مجدد بخون

نوشتی همشون

بلهم معلم هستم متاسفانه

ومتاسفم بابت بی ادبی نسلی که از زیر دست منو امثال من رد شد وشدن شماها 

که حتی در سایت عمومی متوجه  نیستی چطور باید صحبت کنی

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...

برعکسشم بگو 

من سوال امتحان ترم ب کلاس یازدهم دادم چون وقت نداشتن گفتم چند نمونه سوال بدم بلکه فشار از روشون برداشته بشه 

ب نظرت چند شده باشن خوبه ؟؟ دانش اموزی ک بشه ۱ با وجود سؤالای امتحانی بهش چی باید گفت 

احمق ب تمام معناست 

اینا ادمو عصبی میکنه

مینا قری هستم

منم نمیدونم واقعا چرا بعضی هاشون این جورین ولی بعضی معلما هم واقعا خوبن 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
چون دانش آموزش فقط شما نیستی که هزار تا دانش آموز دارن اعصاب نمی‌مونه براشون .هرچند باید قبل اینکه ه ...

والا اصلا دلم براشون ذره ای نمیسوزه

مدرسه ما خیلی همه بچه مثبتن و خرخون ته خلافشون ناخن بلنده 

ولی معلمای ما یه فاز یاکوزا دارن که انگار کین یا چین

برعکسشم بگو من سوال امتحان ترم ب کلاس یازدهم دادم چون وقت نداشتن گفتم چند نمونه سوال بدم بلکه فشار ا ...

خب اصن یک بگیره

شما مگه نباید درستون بدید چه حقی وجود داره به یکی چون درسش خوب نیس بگید احمق؟شاید استعداد اونم تو یه چیز دیگس شما چیکار دارین

درسته،معلم بچه ی منم ،به بچه ها از اول سال،میگفت ،شماها نخاله هستین،در آینده هیچی نمیشیناین همه عقده ...

😂😂😂 وای یکی از معلمای دوران دبیرستان منم دقیقا همین بود همش میگفت اگه فلان شه کارتون تمومه و شما نمیتونید و سخته و .. نمیدونم فازش چی بود 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛