2777
2789
عنوان

قنادیا رسپی کیک اسفنجی رو میگن بنظرتون❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 54 پست
۵۰ تومنخواستم از کسای دیگم بخرم ولی گفتم اول از قنادیا بپرسم دیگه لقمه رو دور گردنم نپیچونم

اخرش کسی نمیاد قلق کارش رو بگه برا ۱۰۰یا ۲۰۰ گلم

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رسپی هم به ازای هر تخم مرغ ۲۵ گرم شکر ۲۵ گرم آرد اگه مقدار آرد اشتباه نکنم

سفیده و زرده کاملا جدا کن

سفیده رو با همزن بزن و کم کم نصف شکر اضافه کن وقتی پف کرد طوری ک ظرف برگردونی نریزه سفیده رو بزار یخچال

به زرده اسانس موز بزن مثلا من برا ۶ تخم مرغی ۱۸ تا قطره اسانس موز میزنم شما میتونی کمتر بزنی

و نوک قاشق چایخوری وانیل.. و به اندازه دوتا قاشق آب جوش میریزی..

البته این اندازه آب و وانیل و اسانس اکه تعداد تخم مرغت کمتر باشه کم و زیاد میشه

بعد آرد رو به زرده اضاف میکنی و بعد سفیده و زرده و رو دریک جهت با هم مخلوط میکنی و یواش در یه جهت هم میزنی.. ته قالب کیکت چرب و مواد رو بریز بزار تو فر با دمای ۱۸۰

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم بهم رحم کن و حال جسم و روحم خوب بشه..سالم بشم.. من غریبو تتهام
بودی زهم تخم مرغ فقط با زدن زیاد و دورگیری از بین میره

همشو رعایت میکنم ولی اونجور که باید نمیشه مجبورم فیلینگای کیکامو پرملات کنم مزه کیکو نفهمم

البته شنیدم اسانس وانیلم خوبه

آخَرِصَبر،سَبزِه🌱🤍

همشو رعایت میکنم ولی اونجور که باید نمیشه مجبورم فیلینگای کیکامو پرملات کنم مزه کیکو نفهممالبته شنید ...

اسانس وانیل نسبت به وانیل پودری افتضاحه من گرفتم زدم تو نزن،طعمش رو خیلی بد میکنه

من با ابمیوه مرطوب میکنمولی کیکو بدون خامه میخورم اصلا مزه خوبی نمیده

کیک اسفنجی کلا طعم متفاوتی نداره.. طعم خامه هست ک خوشمزگی بهش میده

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم بهم رحم کن و حال جسم و روحم خوب بشه..سالم بشم.. من غریبو تتهام
اگه رسپیش خوب باشه هرقیمتی باشه میخرم قیمتای پیجای دیگه رو نگاه کردم همون مابین ۱۵۰ ،۲۰۰ تومن بود

چرا دوره کاملش رو نمیخری که کلا قلق همه رو بهت بده یه منبع درامد هم میشه برات،البته از قبل از نظر سنجیها درباره اموزشهاشون مطمئن شو

چرا دوره کاملش رو نمیخری که کلا قلق همه رو بهت بده یه منبع درامد هم میشه برات،البته از قبل از نظر سن ...

الان خامه کشی و... تا حدودی بلدم ولی میخوام تابستون برم ورکشاپ حضوریشو شرکت کنم حرفه ای بشم

تو این چند ماهم تولد مامان وبابام هست میخواستم فعلا رسپی خوبشو پیدا کنم براشون درست کنم تا تابستون برم از صفر تا صدشو اموزش ببینم

آخَرِصَبر،سَبزِه🌱🤍

من دیروز کیک پختم شبیه ته دیگ شد نصفش

نصفشم خمیری شد😂😐

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°