رسپی هم به ازای هر تخم مرغ ۲۵ گرم شکر ۲۵ گرم آرد اگه مقدار آرد اشتباه نکنم
سفیده و زرده کاملا جدا کن
سفیده رو با همزن بزن و کم کم نصف شکر اضافه کن وقتی پف کرد طوری ک ظرف برگردونی نریزه سفیده رو بزار یخچال
به زرده اسانس موز بزن مثلا من برا ۶ تخم مرغی ۱۸ تا قطره اسانس موز میزنم شما میتونی کمتر بزنی
و نوک قاشق چایخوری وانیل.. و به اندازه دوتا قاشق آب جوش میریزی..
البته این اندازه آب و وانیل و اسانس اکه تعداد تخم مرغت کمتر باشه کم و زیاد میشه
بعد آرد رو به زرده اضاف میکنی و بعد سفیده و زرده و رو دریک جهت با هم مخلوط میکنی و یواش در یه جهت هم میزنی.. ته قالب کیکت چرب و مواد رو بریز بزار تو فر با دمای ۱۸۰