2777
2789
شما افسرده نیستید فقط کم سن کم تجربه و بدون بلوغ فکری هستید. فعلا تایمتون رو روی رشد شخصیتی و فردی خ ...

افسرده ام و 5 ساله فرص میخورم . ام خنگ نیستم! و ب شرایط و خوب و بد کاملا اگاهم. 

من 33 سالمه. .دانشجوی دکتری برقم . کلی کتاب روانشناسی خوندم . و فقط شخصیتم و اعتقاداتم فرق میکنه. .ب ...

شما خودت گفتی من بچه م. اتفاقا منم دانشجوی دکترای برقم و 34 سالمه اما من توهینی به شما نکردم جناب فقط نظر دادم اما به مذاق شما خوش نیومده انگار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من این عقیده رو دارمدختر اول درس بخونه یه کلاس یا هنری هم یاد بگیره بعدش شاغل شه و طعم استقلال مالی ...

حتما باید دختر یکی دو تا دوست پسر تجربه کنه بعد با یه پسر دیگه ازدواج کنه؟ 

اکثر دخترا میگن دوست دارن همون یه دوست پسر که پیدا کردن شوهرشون بشه و اگه دوست پسرشون دنبال ازدواج نباشه ناراحت میشن و میگن چرا بگیر نیست؟ یا اگه دوست پسرشون بره خواستگاری دختر دیگه ای کلی غصه میخورن 

بعضی دخترا هم با دوست پسر داشتن مخالفن 

کاربری دست دو نفره

کامل و قطعی نگو مجرد بمونماما اهدافت را هم دنبال کنشاید تو این مسیر با فرد هم فاز و هم مسیرت آشنا شد ...

والا کابرای محترم از ی طرف میگن ب بلوغ عقلی نرسیدی!! 

اما من همینم و 33 سالمه . 

امام اینو بدونید نه مجردی انقد بده نه متاهلی انقد خوبه ک خانمای اینجا شیرینش میکنن

والا کابرای محترم از ی طرف میگن ب بلوغ عقلی نرسیدی!! اما من همینم و 33 سالمه . امام اینو بدونید نه م ...

واقعا درسته

اما خب در مورد اوقات فراغتت، این را میرسونه که دختری ۲۰ ساله هستی

سعی کن عشقت به سرعت و رانندگی هم هدفمند باشه، مثلا بری پیست رالی شهرتون و عضو تیم باشی

و یا تلاش کنی کافه ی مورد علاقه ات را باز کنی

با پدر مادر بشینی روی زمین چایی بخوری . خیلی بهتر از کافه رفتن و تیپ زدن

من مجردم مستقلم خونه جدا دارم ماشین خودمو دارم و همه جوره از مجردی لذت میبرم و زندگیم بر وفق مراده و برای رسیدن به هرچی که دارم تلاش کردم اینکه شما اولویتت چیه و چی برات مهم و ارزشه در هر ادمی این متفاوته. شما ببین چی میخوای و هدف و برنامه زندگیت چیه برا همون تلاش کن

من مجردم مستقلم خونه جدا دارم ماشین خودمو دارم و همه جوره از مجردی لذت میبرم و زندگیم بر وفق مراده و ...

اینایی ک شما داریو الان همه دارن.  و اینکه متاهلی هم خوبه.  

من مجردم مستقلم خونه جدا دارم ماشین خودمو دارم و همه جوره از مجردی لذت میبرم و زندگیم بر وفق مراده و ...

ااما متاهلی در جه صورت خوبه؟

برای من اینجوریه ک خب مرد دوست داره محبت بگیره از زن . چون زن جنسش عاطفی و دلسوز،هست . ولی برا من اینجوری نبوده

هیچکس نسخه زندگی یکی برای بقیه مناسب نیس. کسی نمیتونه به شما بگه مجردی خوبه یا متاهلی یا چه تفریحی خوبه . زندگی هرکسی به نوع فکر و خواسته خودش فرق داره شما باید ببینی خودت چی میخوای از زندگی