2777
2789
من؟؟ من از نظر مالی عالیم . ولی کافه رفتن و فست فود خوردن رو تفریح نمیبینم . میرم با ماشین ی دوری می ...

کسی سطح مالی شما رو نخواست که بیاین اینجا بگین

اصلا شاید برای سطح مالی  من و شما بخوایم بحث کنیم شما دیگه حرفی برای گفتن نداشته باشین

من برای مدرک و تفریحات گفتم کاری به سطح مالی سما نداشتم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با فوق لیسانس شده مستخدم مدرسه؟! این که میگن اقتصادمون داغونه و وضع جامعه بده درسته

آره خودش میگفت خیلیم حسرت تو دلش بود به حرفش بگیری تا صبح برات حرف داره

کسی سطح مالی شما رو نخواست که بیاین اینجا بگیناصلا شاید برای سطح مالی من و شما بخوایم بحث کنیم شما ...

خوب اگه سطح مالی من مهم نیست.  چرا سطح مالی خودتو ب رخ میکشی؟؟ شما گه وضعیت خوبه خب رو تفریح کن . نظر گذاشتنت چیه . من والا تفریحی ندارم .

من عشق ماشین وسرعتم . و اینکه یادم باشه ی کافه بزنم . چون مردم واس هر چیزی پول میدن . اگه شحصیت کسی ...

شما گفتی کافه رفتن تفریح نیس اما دور زدن تفریحه من در جواب شما گفتم. شما هنوز به این درک نرسیدید که تفریحات و علائق آدما ممکنه باهم فرق داشته باشه

خوب اگه سطح مالی من مهم نیست. چرا سطح مالی خودتو ب رخ میکشی؟؟ شما گه وضعیت خوبه خب رو تفریح کن . نظ ...

من به رخ نکشیدم من فقط گفتم حرف من به سطح مالی ربطی نداشت

شما گفتی کافه رفتن تفریح نیس اما دور زدن تفریحه من در جواب شما گفتم. شما هنوز به این درک نرسیدید که ...

باشه . منم ب این درک رسیدم . برا همین کاربر زن بهم گفت بی لول . اون درک داره من ندارم 😂😂 محیط یک طرفه همینه دیگ

خوب دیگه . من افسرده نیاز دارم ب شور و هیجان.

شما افسرده نیستید فقط کم سن کم تجربه و بدون بلوغ فکری هستید. فعلا تایمتون رو روی رشد شخصیتی و فردی خودتون بذارید تا ازدواج بهتر و انتخاب بهتری در اینده داشته باشید عجله نکنید

شما افسرده نیستید فقط کم سن کم تجربه و بدون بلوغ فکری هستید. فعلا تایمتون رو روی رشد شخصیتی و فردی خ ...

من 33 سالمه. .دانشجوی دکتری برقم . کلی کتاب روانشناسی خوندم . و فقط شخصیتم و اعتقاداتم فرق میکنه. .بهتره م به هر کی گفت ازدواج بده تو این،سایت نپرید.  و با احترام حرف بزنید