2777
2789

آخه مگه میشه حالش خوب باشه ولی سطح هوشیاریش اینقدر پایین باشه دیشب حتی رو ۳ هم اومد که کمترین سطح هوشیاریه 

امروز صبح اومده رو ۶ ولی خود ۶ هم کمه

میگن ریه‌اش آسیب دیده به خاطر هوشیاری پایینش عملش نکردن

ولی چندجای دیگه‌اش رو عمل کردن دیشب اتاق عمل بود الان هم اتاق عمله

میگن شکستگی‌های سرش بد بوده خیلی خونریزی کرده بردن بخیه بزنن

حس میکنم دروغ میگن عمل الانش هم جدیه

هربار هم که از اونایی که بیمارستانم خبر میگیری فقط سطح هوشیاری رو میگن

توروخدا براش دعا کنید 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

برادر من با سطح هوشیاری ۲ دووم آورد 

امیدوارم ایشونم سلامتیشو بدست بیاره 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدوارم حالشون خوب بشه اما خب بله سطح هوشیاریشون پایینه

ما هم‌ امیدواریم ممنون 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
برادر من با سطح هوشیاری ۲ دووم آورد امیدوارم ایشونم سلامتیشو بدست بیاره

ممنون