2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 64 پست
بازم ربطی نداره اون وظیفشه ک بگه حالا اینا خواستن میرن نخواستن نمیرن اونا دادن ب مادره ک ب دست بچها ...

دقیقا من هزار بار تو خانواده خودم اینجوری پیش اومده مادربزرگم بهش زنگ زدن و فورا به عروساش اطلاع داده خودشونو اماده کنند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مشخص کردم شوهرم اون موقه میگفت تو کاری به مادرم نداشته باش من خودم مشکلی ندارم با این جور کارا ...

مادر شوهرت خیلی خیلی مشکل داره

فک کنم قطع رابطه بهترین گزینس

مشکلت روباشوهرت حل کن نه مادرشوهرت،شوهرت به عنوان یک مردخانواده بایدبتونه برای زندگیش تصمیم بگیره وا ...

حس میکنم شوهرم بین هردومون گیر کرده

حتی حس میکنم بخاطر رفتاراش پدرشوهرمم ازش سرد شده

بنظرتون به شوهرم چی بگم

شوهرت آدمیه که میذاره خانوادش دخالت کنن؟ باید باهاش صحبت کنی و بگب من و تو خودمون 1 خانواده جدا و مستقل هستیم چه معنی داره 1 نفر برای همه تصمیم بگیره . اصن شاید یکی دلش بخواد گناه کنه مسئول بهشت وجهنم بقیه نیستیم که

عزیزم مشخص کردم شوهرم اون موقه میگفت تو کاری به مادرم نداشته باش من خودم مشکلی ندارم با این جور کارا ...

شما درواقع اگه دعوت بودین ب خودتون میگفتن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
باچندتاازاین فامیلادرارتباط باش بهشونم بگوبهت خبربدن بعدشم اگه شوهرت خوبه زندگیت وخراب نکن

شوهرم خوبه ولی چه فایده که نمیتونم برا خودم تصمیم بگیرم کجا برم کجا نرم

🫤ببخشید اما این ها رو باید تو نامزدی و آشنایی مشخص میکردی الان دیگه دیره

من خیلی ذهنم درگیر خالته

چی شد اخرش

دختر همسایه و شوهرش چی شدن

جرشون داد؟ 

طلاق گرفت؟ 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
چرا همه بخاطر اینجور رفتارای مادرشوهرم ازش بدشون میاداره ما مراسم جدا نداریم

طرفو دیدی به خودش بگو مارو دعوت کردین ولی به خودمون نگفتین فلانی هم صلاح ندیده به ما بگه