2777
2789

میگن دو زبانه اس یه کتابی هست به اسم فامیلی و فرندرز شش سطح کتاب داره که برای بچه ها از اول تا ششم استفاده میکنن مثلا برای پایه اول فمیلی فرندز یک و برای هر پایه هم یه جلسه ۴۵ دقیقه در هفته اختصاص داده میشه 

حالا بنظرتون دخترم که امسال پیش دبستانی هست نیمه اولی هم هست بزارم همچین مدرسه ای خوبه؟هر چند که دو سال پیش دبستانی رفته ولی ممکنه کلاس اول اذیت بشه به دلیل اینکه فارسی و زبان با هم شروع کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از خدامه بچم تو این مدرسه درس بخونه خودم پارع شدم و هنو زبانو نفهمیدم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

کاشکی منم از اول زبان داشتم ..چون تنها درسی که خوب نمی‌فهمم زبانه🤣😶

ببین روش آموزشی زبان تو‌مدرسه به ما خیلی غلطه 

وگرنه برو‌موسسات بیرون یاد بگیر 

پشتکار داشته باشی من قول میدم نه ماهه بسیار عالی و‌روون صحبت کنی بنویسی 

من تجربه دارم فایلی فرندز خوندم 

خیر دلیل دارم برای خودم بر اساس تجربه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن