2777
2789
عنوان

نامزدم گفت شما دخترا لنگاتونو میدین بالا برای پول😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 102 پست

البته که مطمئنم داشت کارای مادرشو میگفت ولی حالا جداشو ازش

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگفتی تو که برا من خرج نمیکنی

لابد خرج یکی دیگه میکنی که لنگاشو برات میده هوا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اره والا . یبار دیگ هم بهم گفته بود انتظار داری دسته گل بیارم بندازم گردنت !!

خدارشکرررر که شد نامزد سابق معلوم نیست از کجا کینه داشت همش سر شما خالی می‌کرد 

والا خونه داری هم شغله واسه خودش 

امثال این مردا رو من زیاااد دیدم حتی خانومشون شاغل باشه انتظار دارن کل کارای خونه هم انجام بده بچه هم دست تنها بزرگ کنه کلا ارزشی برای زن قائل نیستن

بعضیا از سر عصبانیت میگن باید بعدش میدید که چه حرفی داره آدم نباید برا یه حرف یکیو تخریب کنه کلا

چند سالته عزیز؟ این یه جمله نیست این یه عقیده زشته که ابراز شده 

استارتر! چه نامزد رسمی هستی چه غیر رسمی بهم بزن

تازه من ادمی نبودم ک توقع ی طرفه داشته باشم!! هر کاری از دستم برمیومد کردم

ولش کن لاشی رو

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕