2777
2789

اگر بخواهم براتون تعریف کنم اولش باید بگم کل خانواده شوهر من از خاله های شوهرم تا عمه هاش و مامانش و اینا عاشق برادر شوهرم هستن چرا؟چون کوچیک ترین بچشون هست

همشون قربون صدقه برادر شوهرم میرن از مادر شوهرم و پدر شوهرم تا خواهر شوهرام 

بعد جالبیش اینه که برادر شوهرم اسمش امیر حسین هست و همیشه به خاله هاش و مادر و پدرش و اینا محل نمیذاره و وقتی میبنتشون توی خیابون سلام نمیکنه حتی

بعد فقط با خواهر شوهر بزرگم خوبه و خانواده ما و با بقیه فامیل رو فحش هم میده

بعد جالبیش اینه با اینکه محل سگ اونا رو نمیذاره ولی بازم اونا دوستش دارن 

بعد مادر شوهرم فهمیده بوده که خونه جدید خریده بودن برادر شوهرم اینا الکی اومد به شوهرم زنگ زد گفت اره انقدر میلیارد پول دادن توی یوسف اباد خونه خریدن و شوهرم گفت مبارکشون باشه و اینا(ما میدونستیم )

بعد مادرشوهرم رفته به خواهر شوهر بزرگم گفته قربونش بشم خونه جدید خریده

یعنی تا کی دروغ که مثلا ناراحته از این رفتار ها و کار های برادر شوهرم ولی توی دلش عروسی هست

دیوانه شدم

مامان سه قلو ها

لابد چون پولداره دوسش دارن !!!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد چون پولداره دوسش دارن !!!

نه پولدار اصلا نیست 

ببین تقریبا بیکاره

نصف پول خونه برادر شوهرم رو خواهر شوهر بزرگم داده که باهاش خوبه

برای همینه برادر شوهرم از بین خواهراش اون رو دوست داره

خودش میگه مگه من تراکتورم کار کنم////

مامان سه قلو ها

نه اخه موضوع اصلی اینه که 3ساله اینجوری هست از وقتی عقد کردیم با شوهرم این رفتارش اذیتم میکنه

چرا اینقدر از طرف دیگران تأثیر پذیری که انقدر خودتو الکی می ریزی بهم به نظره خودت لزومی داره منطقیه اصلا ،حالا یه برادر شوهر داری این شکلی داره زندگی میکنه تو به چیزی زور نزن بیفایدس از زندگیه خودت لذت ببر

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.