2777
2789
عنوان

اگه با شوهزتون قهر کنید چندروز طول میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 55 پست
شوهر من خیلی لوس و قهری بود . میرفت جواب پیام و زنگم نمیداد بعد یه بار خیلی مفصل نشستیم حرف زدیم آقا ...

چقدر خوب که میتونین حرف بزنین

ماهم چندبار قرار گذاشتیم

ولی شوهرم زودجوشه و کلا عصبی بشه دیگه همه چیز یادش میره متاسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب که میتونین حرف بزنینماهم چندبار قرار گذاشتیمولی شوهرم زودجوشه و کلا عصبی بشه دیگه همه چیز ی ...

شوهر منم چند ابری بد قولی کرد همون موقع با آرامش و محبت و لحن دوستانه گفتم داری میزنی زیر قولت زود باش درست حرف بزن

ما ۵۰ ، ۵۰ یوقتایی سر مود خوبش باشه میاد با خنده و شوخی دورم و میگیره و عذرخواهی میکنهیوقتایی نه میا ...

آره اینطوری به نطرم خیلی بهتره

وقتی یک نفر همیشه کوتاه بیاد و پیش قدم بشه  کم کم دلشکسته میشه

اما ۵۰ ۵۰ خیلی خوبه

شوهر منم چند ابری بد قولی کرد همون موقع با آرامش و محبت و لحن دوستانه گفتم داری میزنی زیر قولت زود ب ...

چقدر خوبه که هردو برای بهتر شدن رابطتون تلاش میکنین

الهی عشقتون پایدار

شوهر من اصلا خوشش نمیاد بعد دعوا در موردش دوباره حرف بزنیمو توی دعوا هم خودش بلند بلند هرجی دلش میخو ...

من توی دعوا مثل شوهرت بلند بلند حرف میزنم اون سکوت کامله،بخاطر بچهها،خوبه دلم خالی میشه خخخ ولی اگه بیرون باشیم و تنها ،دعوامون بشه خوب دیگه دق دلیشو خالی میکنه