2777
2789
عنوان

یعنی دوستم به هیچ دردی نمیخوره

119 بازدید | 13 پست

بچه ها ما تو یه شهریم

حتی چندتا محله بیشتر فاصله نداریم

محدودیت و مشکلی هم نداره

چقدری یه بار به نظرتون همو میبینیم؟

سالی دو بار

داداشم ماشینشو داده دستم هر سری میگم فلانی اصلا من خودم میام دنبالت بریم بگردیم اگه مثلا مشکلت پول اسنپه هردفعهههه یه بهانه میارههههه

بعد هردفعه هم سر این من میگم شاید دلش نمیخواد باهام ارتباط داشته باشه خودم دیگه بهش زنگ نمیزنم

میزنه به گریه و زاری که خیلی نامردی که میخوای دوستی رو به هم بزنی و فلان

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید بیشتر تلفن دوست دارا بیرون رفتن دوست نداره

تماس هم دوست نداره تماسامم یکی در میون جواب میده

فقط پیام

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

چند سالشه؟ متولد کدوم ماهه؟

۲۶

تیر

زیاد حرف نمیزنی؟

نه واقعا

ویس که شاید دو یه روزی یه بار دوتا در حد ۲۰ثانیه بفرستم اونم فقط وقتی حوصلم نمیشه تایپش کنم

چه عجیبمشکل روانی شاید داره

واقعا عجیبه از نظرم

یا درست باش یا دیگه وقتی جواب نمیدم چرا اینطوری میکنی

داداشم مسخرم میکنه میگه با هوش مصنوعی حرف بزن نقش دوستت رو برات ایفا نیکنه

مثل خودش رفتار کن هروقت پیام داد جواب بدههروقت زنگ زد جواب بدهبعد یه بار شما زنگ بزنبهد زنگ نزن تا ا ...

زنگ که دیگه مدت هاست نمیزنم

فقط پیام میدادم

که پیام رو واقعا همیشه جواب میده و خودش هم پیام میده

ولی میدونی من حرصم میگیره از دوستی این مدلی

واقعا دلم میخواد بریم با هم بیرون بگردیم و .... حالا نه هروز مثلا دیگه ۳ماهی یه بار واقع چیز عجیبی نیست