2777
2789
هنوز از این افکار پوسیده هست؟ اونم تو نسل جوون

متاسفاته بله 

اونم تو یه دهه هشتادی🥲

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

تو کلاس همش از شوهرش حرف میزنه حتی پیش معلما یعنی نا راب....طه اش به ما گفته من واقعا دیگه نمیتونم ...

واقعاخیلی بده.

اگه دوستین باهم دیگه آروم آروم دیگه قطعش کن دوستیتو.

اون عقلش نمی‌رسه که نباید مسایل خصوصیشو جلوی بقیه نگه اونم به دخترای مجرد و...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا نمیدونم تو کلاس همش از شوهرش میگه حتی پیش معلما یعنی باورت میشه ما حتی میدونیم شوهرش کی میره ح ...

خوب معلومه دختر ساده آیه

بیخیال 

خودش چندسال بعد وقتی به حرفها و کارهای الانش فکر کنه هز حرص خودشو چنگ میزنه 😆

عزیزم من ۲۴ساله مجردم نمیتونم کارای ۱۸ساله متاهل انجام بدم😂مشخصه اون دنیاش با تو متفاوته و خیلی طبی ...

کلا یه مجرد ۴۰ ساله هم باشی انگار نمیتونی کار های یه متاهل ۱۲ ساله رو بکنی حتی😂😂

خب حداقل به ما گیر نده

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من از ۱۴سالگی آرایش رنگ مو داشتم .با وجود مخالفت خانواده خودم و خاله هام الانم که یکسال متاهلم چیزی نبود .نظرشون این بود .که دختر آرایش کند خاستگار درستی نمیاد یا کلان زشته دختر مجردآرایش کند.خاستگار نمیاد الانم۱۹سالمه

ای خدا هنوز از این جوگیرا هست😑😶😶

متاسفانه بله🥲😐😐

تو کلاس همش از شوهرش حرف میزنه حتی پیش معلما یعنی نا راب....طه اش به ما گفته من واقعا دیگه نمیتونم ...

مشخص هنوز به بلوغ فکری نرسیده آماده ازدواج نبوده .بهش بگو همونجور که  کارای ما برای توناخوشایند هست اینکه از رابطه ات وزندگی خصوصیت صحبت می کنه درهمون حد از دید ما زشت 

اتفاقااز نظر من برای یه دختر مجرد ، فقط ابرو تمیز کنی کافیه. یه آرایش ملیح هم داشته باش. مثلا یه لیپ ...

درسته عزیزم منم نظرم همین مرتب بودنه 

ولی خب کلا من میگم چرا طرف خودش اکستنشن میکنه بعد ما بگیم میخوایم انجام بدیم میگه نه 

کلا یه مجرد ۴۰ ساله هم باشی انگار نمیتونی کار های یه متاهل ۱۲ ساله رو بکنی حتی😂😂خب حداقل به ما گیر ...

بهش بگو مگه من بهت گفتم بزار ۲۰سالت بشه بعد ازدواج کن که به من اولیتیماتوم میدی کی چیکار کنم

این حس میکنه خیلی کار خاصی کرده😂

هَر کَس هرآنچه میگُفت آن نبودْ✨

اون طفلک فکر میکنه شاخ غول رو شکونده یه شوهر کرده خاص شده

😅🫠🫠😂 احتمالا همینه

منم خودم نظرم همینه مامانم هم میگه آدم باید مرتب باشه دختر گفتن دیگه پسر که نیستی سیبیل داشته باشی ب ...

پس بهش اهمیت نده شاید وقتی مجرد بود خانوادش نزاشتن این کارهارو انجام بده عقده شده براش والان که دختر های مجرد میبینه  زورش میاد

منم به دوستام و خواهرم میگم اگه کسی به منم می‌گفت گوش میدادم چیه رنگ مو،موها رو نابود می‌کنه هر چی ط ...

درسته عزیزم شما بخاطر سلامتی موی طرف میگی 

ولی دوستم کلا میگه رنگ کردن مو خیلی خوبه یا حتی اصلاح صورت میگه متاهل شدی اصلاح کن 

خب  بدبخت به اندازه یه مرد سیبیل دارم و میگه از هر کی که مجرده و صورت اصلاح کنه فلانه 

بابا این فقط میخواد بگه من ازدواج کردم تو نکردی

بخدا آنقدر تو کلاس از شوهرش میگه دهن همه رو سرویس کرده 🥲😂