2777
2789
عنوان

تمیزی کابینت آشپزخانه از خاک اره

89 بازدید | 11 پست

سلام خانما تازه کابینت های گلس  زدیم روی در داخلی کابینت‌ها پراز خاک و نقش ونگارش های کثیف مثل  خش مداد و دوده هستش انگاری تو کارگاه اینجوری شدن ، کسی تجربه ای توی پاک کردن این درهای داخلی کابینت داره البته انگاری روکش پلاستيکی نامشخص داره روی درها، خانمهایی که شوهراشون کابینت ساز هستن ممنون میشم ازشون بپرسین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول جارو بزن روکش رو هم دربیار با شیشه پاک داخلشون رو تمیز کن

جارو زدم روکش برا خود چوب هستش ،یه پلاستيک محو هستش که به در کابینت داخلی چسبیده و برای خود چوب هست هر کاری کردم پاک نشدن 

جارو زدم روکش برا خود چوب هستش ،یه پلاستيک محو هستش که به در کابینت داخلی چسبیده و برای خود چوب هست ...

برا ما رو درا سلفون بود راحت کنده شده

اما خاک چوب که داخل بود برا وصل پیچ اینا جارو زدم دستمال با شیشه پاک کن تمیز شدن

برا ما رو درا سلفون بود راحت کنده شدهاما خاک چوب که داخل بود برا وصل پیچ اینا جارو زدم دستمال با شیش ...

آره منم روی در بیرونی سلفون بود ولی من پاک کردن در از داخلش برام عذابه کاملا کثیف ودوده گرفته هستش

منظورت صحفه در از داخل کابینت؟؟اونجا که پلاستیک نداره رو در بیرون دارن

انگاره که پلاستيکی که مشخص نباشه وشرکتی هستش به چوب چسبیده از داخل در،من از روی قسمتی که خراشیده شده بود فهمیدم ؛روکش چوبی صاف نیست مثل در بیرونی کابینت که برق میزنه