2777
2789
عنوان

مسافرت با بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 43 پست

شوهرت بهونه میاره وگرنه سن بچه ها اوکیه من از چهل روزگی بچه ام سفر رفتم. در واقع چون باید اونجا کمکت باشه بهانه میاره. تو هم ی بار بچه ها بزار پیشش. فقط پیش خودش. و تنها برو سفر تا بفهمه

همتا اسم خـودمه♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم واقعا چطور قبول میکنید این شرایط مرداتون یسری هاشون خیلی پررو هستنخودتو بزن ب اون راه ...

خیلی هم پر رو هستن هم خودش هم دوستاش، تازه شوهر من میگه اونا ب خانمهاشون نگفتن و چند روز اخر میگن، کاش منم ب تو اینقد زود نمیگفتم هم شبش میگفتم بهت و فرداش میرفتم 

از این تور های مسافرتی برو با بچه هات هم برو و مطمئن باش خیلی خاطره میشه براتون ( خیالت هم راحته با تور میری)

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
شوهرت بهونه میاره وگرنه سن بچه ها اوکیه من از چهل روزگی بچه ام سفر رفتم. در واقع چون باید اونجا کمکت ...

قطعا همینکارو میکنم تصمیم دارم برم عید، ولی میگه عید خانوداگی بریم، گفتم عید ک تعطیله بچه ها رو نگه داره من برم

قطعا همینکارو میکنم تصمیم دارم برم عید، ولی میگه عید خانوداگی بریم، گفتم عید ک تعطیله بچه ها رو نگه ...

نه ی بار نقره داغش کن بفهمه. نزارم بچه ها ببره پیش کسی. بگو خودت فقط باید نگه داری. البته با زبون خوش و بگو فقط دوست دارم با تو وقت بگزرونن و فقط به تو اعتماد دارم و... 

همتا اسم خـودمه♥
خیلی هم پر رو هستن هم خودش هم دوستاش، تازه شوهر من میگه اونا ب خانمهاشون نگفتن و چند روز اخر میگن، ک ...

خودتو بزن ب اون راه سلیطه گری 

هرچی میگ بدو بدو نگو باشه

براش خط و نشون بکش بگو اینسری رفتی سری بعدی حق نداری بری

ب بچه هات یاد بده گریه کنن بگن ماهم بیر

قطعا همینکارو میکنم تصمیم دارم برم عید، ولی میگه عید خانوداگی بریم، گفتم عید ک تعطیله بچه ها رو نگه ...

بگو نه دیگه ،به قول خودت بچه ها که کوچیکن حالیشون نیست ، بردنشون هم خرج اضافه هست ، شما بشین بچه نگه دار ، من با دوستام میرم یا خودم تنهایی مجردی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بهتون حق میدم خانم واقعا سخته ولی به نظر من سن بچه هاتون حتی برا مسافرت خارج از کشور هم خوبه

دیگه الان ب این نتیجه رسیدم بچه دار شدن  بزرگترین اشتباهه ، علاوه بر اینکه مسولیتش کاملا رو دوش مادره ، مادر هم باید از همه چیزش بگذره تا اینا بزرگ بشن .