مندیه دختر ۳ ونیم ساله و پسر ۸ ساله دارم . شوهرم میگه اینا کوجبکن و هزینه دارن و از مسافرتذچیزی نمیفهمنن ، حالا با دوستاش میخاد بره کیش ، از شهریور تا الان مسافرت کاری چند روزه کرمان و شیراز رفته و دبی هم ۱۰ روزه رفته با دوستاش هم تفریحی هم جنس بیاره. میگه اینا بزرگ بشن. میگم خب پس من جی ، تا کی واستم اینا بزرگ بشن ؟ میگه حالا تو هم بعدا یه بار با دوستات برو یا میگه دوتا بچه رو بزار خونه مامان هامون با هم بریم. ولی دخترم ۳ سالشه شبا دوبار بیدار میشه هرجا باشم میاد پیشم میخابع باز میبرم تو تختش.
برای دوم بهمن میخواد بره با دوستاش کیش هم خیلی ناراحتم هم حسودیم میشه ، واقعا این دو تا مغزمو خوردن . خیلی انرژی ازم میگیرن، کاش اقایون یه کم بچه هاشونم گردن بگیرن😭
شوهرت بهونه میاره وگرنه سن بچه ها اوکیه من از چهل روزگی بچه ام سفر رفتم. در واقع چون باید اونجا کمکت باشه بهانه میاره. تو هم ی بار بچه ها بزار پیشش. فقط پیش خودش. و تنها برو سفر تا بفهمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چی بگم واقعا چطور قبول میکنید این شرایط مرداتون یسری هاشون خیلی پررو هستنخودتو بزن ب اون راه ...
خیلی هم پر رو هستن هم خودش هم دوستاش، تازه شوهر من میگه اونا ب خانمهاشون نگفتن و چند روز اخر میگن، کاش منم ب تو اینقد زود نمیگفتم هم شبش میگفتم بهت و فرداش میرفتم
نه ی بار نقره داغش کن بفهمه. نزارم بچه ها ببره پیش کسی. بگو خودت فقط باید نگه داری. البته با زبون خوش و بگو فقط دوست دارم با تو وقت بگزرونن و فقط به تو اعتماد دارم و...
بهتون حق میدم خانم واقعا سخته ولی به نظر من سن بچه هاتون حتی برا مسافرت خارج از کشور هم خوبه
دیگه الان ب این نتیجه رسیدم بچه دار شدن بزرگترین اشتباهه ، علاوه بر اینکه مسولیتش کاملا رو دوش مادره ، مادر هم باید از همه چیزش بگذره تا اینا بزرگ بشن .