2777
2789

مثلا ازش دلخورین وسط بحث و حرف زدن داداشش صداش میکنه بعد بشما میگ بهت زنگ میزنم الان وسط بحث دلخوری میره سه چارساعت دیگ ک کار برادرشو انجام داد میاد تازه بتون میزنگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا از معذرت میخوام از گ.وز طوفان بادها نسازین 

ی جوری رفتار نکنین انگار آویزونین

ی بحثی دارین بحث دوم راه نندازین

استارتر این چیزی ک شما میگی خیلی حرکت بدی نبوده

خب وقتی خونواده اش صداش میزنن حتی اگ بگه بیا ناهار بخور باید بره 

دخترا از معذرت میخوام از گ.وز طوفان بادها نسازین ی جوری رفتار نکنین انگار آویزونینی بحثی دارین بحث د ...

اخه درک میکنم خودم ولی وسط گریع افتادن حتی میتونس ی پیام بدع بگ نلراحت نباش بت زنگ میزنم ن اینک بزه از ظهز شب بیا

اخه درک میکنم خودم ولی وسط گریع افتادن حتی میتونس ی پیام بدع بگ نلراحت نباش بت زنگ میزنم ن اینک بزه ...

بهتر ک نیومد...

دخترِ خوب من ب عنوان کسی ک ۴ سال با همسرم رل بودیم دارم بهت میگم خودتو محتاج نشون نده مسائل پیش پا افتاده رو بزرگ نکن

مگه اون آقا باید اشکای شما رو پاک کنه؟؟؟ یعنی خودت نمیتونی؟  خوبه ک زن ناز کنه اما ن ک خودشو ضعیف و وابسته نشون بده بعد مرد بیاد مشکلشو حل کنه 

ی کم قاطعیت نشون بده

داشتن تو باغشون کار میکردن اینکار مهمع بنظرت

اگر رابطتتون جدیه پسر خوبیه براتون مهمه 

گدایی وقت و زمان نکن دیگه بهش غر نزن چرا برام وقت نزاشتی از چشمش میوفتی یا هوا برش میداره

سر و سنگین باش ولی قهر نکن بهش بگو کاش یک پیام میدادی من نگران شدم 

پرو میشه ضعیف رفتار نکن

داشتن تو باغشون کار میکردن اینکار مهمع بنظرت

کار مهم نیس؟☹️

حتما میخواستن چیزی جا ب جا کنن داداشش دست تنها نمیتونست انجامش بده 

بعدم مردا ی کم بیخیالن توو مسائلی دعوای زن و شوهری چ برسه رابطه عاطفی 

اگر رابطتتون جدیه پسر خوبیه براتون مهمه گدایی وقت و زمان نکن دیگه بهش غر نزن چرا برام وقت نزاشتی از ...

چرااون نباید اینطور فک کنه خب زنه حساسه توجه میخواد وقتی ناراحت رهاش میکنم ممکنع دلخورتر شه