2777
2789
عنوان

اضطراب دعوای دیروز منو دیگه کشت توروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 68 پست
یعنی دلم ارووم میگیره؟بابا یه ادم تو دور و برم نیس..از هیشکی شانس نیاوردم.خدایا کم اوردم..بخدا کم او ...

تنفس کن 

تنفس عمیق شکمی خیییلی کمکت می کنه 

بذار قهر کنن 

اصلا از قهر نترس

جدی باش 

تو خودت نریز که عصبانیتت می تونه تبدیل به صد جور مرض بشه

رفتارشون مریض و بچگونه اس حتی رفتار همسرت نامعقوله 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نوشتم الان بخون لطفا

خوندم

به نظرم ارزش ناراحتی نداره 

اصلا به روی خودت نیار

سه شنبه به مناسبت روز پدر هدیه بخر ببرید،بگو بخند کنید و برگردید

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوندمبه نظرم ارزش ناراحتی نداره اصلا به روی خودت نیارسه شنبه به مناسبت روز پدر هدیه بخر ببرید،بگو بخ ...

یه ماه پیش شوهرم یه کفش چرم ۱۳۰۰ داد خرید براش.

فکر نکنیم برم دیگه در واقع شوهرم نمیبره دیگه میگه حق نداری غلط کردی دیروز اومدی دعوا انداختی

تنفس کن تنفس عمیق شکمی خیییلی کمکت می کنه بذار قهر کنن اصلا از قهر نترسجدی باش تو خودت نریز که عصبان ...

اره حالم از همشون بده...روانیم کردن.نمیزارن راحت بمونم.

یه ماه پیش شوهرم یه کفش چرم ۱۳۰۰ داد خرید براش.فکر نکنیم برم دیگه در واقع شوهرم نمیبره دیگه میگه حق ...

ببین گلم،تو خونه خودتم در موردش دیگه حرف نزن 

اگه نمیتونی سه شنبه بری،اشکال نداره .زنگ بزن با پدرشوهرت احوالپرسی کن و تبریک بگو.بعدم با مادرشوهرت.همین

حالا این هفته نرفتی هفته دیگه میری،اهمیت نده به رفتاراشون

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ببین گلم،تو خونه خودتم در موردش دیگه حرف نزن اگه نمیتونی سه شنبه بری،اشکال نداره .زنگ بزن با پدرشوهر ...

اصلا قلبم شکسته ازشون اصلا درک ندارن‌...عادت همیشگیشونه مخصوصا مادرشوهرم عمدا همیشه حالمو میگیره کجا زنگ بزنم بهش اخه..با چه دل خوشی.الانم دعوا انداختن تو زندگیم

اره حالم از همشون بده...روانیم کردن.نمیزارن راحت بمونم.

بببخشید  ولی احساس میکنم شما هم یه مقدار مقصر بودید وقتی میدونستید اعصابتون اروم نیست خوب شما نمیرفتید، واقعا الزامی نبود برا خرید ماهی شما با بچتون که اینقدر روش حساسید برید، در ضمن یکم هم تند برخورد کردید

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
بببخشید ولی احساس میکنم شما هم یه مقدار مقصر بودید وقتی میدونستید اعصابتون اروم نیست خوب شما نمیرفت ...

اره اصلا حالم خوب نبود....ولی اونا هم بدتر کردن همه چیو.در ضمن هیزم آتیشو زیاد کردن

اصلا قلبم شکسته ازشون اصلا درک ندارن‌...عادت همیشگیشونه مخصوصا مادرشوهرم عمدا همیشه حالمو میگیره کجا ...

خوشگلم خودتو کنترل کن،اعتماد به نفست بالا باشه

تا سه شنبه آروم میشی

شوهرت خانوادشو دوست داره و قراره دوباره باهاشون رفت و آمد کنی،پس چاره ای نیست جز کنار اومدن باهاشون

خوشگلم خودتو کنترل کن،اعتماد به نفست بالا باشهتا سه شنبه آروم میشیشوهرت خانوادشو دوست داره و قراره د ...

شوهرم خیلییی بهم فشار میاره مدام میگه تو دعوا درست کردی تو فلانی بهمانی..حسای بد میده اصلا ادمو درک نمیکنه

شوهرم خیلییی بهم فشار میاره مدام میگه تو دعوا درست کردی تو فلانی بهمانی..حسای بد میده اصلا ادمو درک ...

محلش نذار

سخته خانم بهتون حق میدم واقعا ولی سعی کنین ذهنتون رو مشوش نکنین

😂😂😂😂

بیا آقا حمیدم شمارو به آرامش دعوت کرد.دیگه آروم باش