2777
2789
عنوان

برادر شوهرم سر خود برای من مهمون دعوت کرده 😒😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بنده خدا ها چیکار کنن این بچه ک چی بگم بچه هم نیست این آنقدری یعنی احمقه نمیگه شاید خونه ملت چیز ...

چقد بی شعور.

فک کنم با داداشش لجه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عدس پلو میزاشتی اسی جان یا کتلت

حالا بحث غذا گزاشتن و ...‌ نبود من چطوری باید این سر جاش بشونم. ؟ اصلا اینا طبقه پایین ماااااان خوب چطوری خواهر شوهرم دعوت کنم اینارو ن انقد پروعه بفهمه مثلا خاهرش شام این جاست پا میشه میاد 

خواهرشوهرت چطور به حرف برادرش پاشد اومد خونه ی شما؟ آدم بخواد دعوت کنه خودش میتونه

به شوهرت بگو خدمت برادرش برسه خودتم تو وقتی خواهرش زنگ زد باید میگفتی عزیزم من کا در جریان نبودم ولی چه اشکالی داره بیاین یه املتی چیزی دور هم میخوریم، همین کارم میکردی املت درست میکردی 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
اون بنده خدا ها چیکار کنن این بچه ک چی بگم بچه هم نیست این آنقدری یعنی احمقه نمیگه شاید خونه ملت چیز ...

اره مادر شوهرت تقصیرکاره که چیزی بهش نگفته😐

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
حالا بحث غذا گزاشتن و ...‌ نبود من چطوری باید این سر جاش بشونم. ؟ اصلا اینا طبقه پایین ماااااان خوب ...

چون توی یه ساختمونین این مسئله رو نمیتونی بطورکامل جلوشو بگیری

ولی یبار برگرد بگو عه من فقط برای فلان نفر تدارک شام دیدم

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

برادر شوهرت سنش خیلی کمه 

یه اشتباهی کرده 

دعواش نکنید 

با زبون خوش بهش بگید 

اینارو پدر و مادرش باید بهش یاد میدادن که ندادن 

پدر و مادر خوب بچه شونو درست تربیت میکنن

تقصیر پدر و مادرشه 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
چقد بی شعور.فک کنم با داداشش لجه

ن لج نیست پر خور و خا...مال و نفهم بچه هم نیست بخدا تو بچگیش انقد ب من حرص میداد فکر کن ما لنگ دو هزار پول بودیم این پول توجیبشو‌ خوراکی و ... از ما می‌گرفت یه بار برگشته بود ب شوهرم گفته بود ب زنت بگو میاد خونه ما با تاب نکگرده منم تاب هام چطوری بود آخه دیدی خیابون مانتو می‌پوشن ساق دستشون بیرون ؟ در اون حد مادر شوهرم برگشته بود ب شوخی میگفت برادر شوهرت اینطوری میگفت منم گفتم والا اگه این بزرگ شده چرا پول خوراکی هاشو از ما میگیره تکلیفش با خودش مشخص نیست 

خواهرشوهرت چطور به حرف برادرش پاشد اومد خونه ی شما؟ آدم بخواد دعوت کنه خودش میتونهبه شوهرت بگو خدمت ...

👌

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

اره مادر شوهرت تقصیرکاره که چیزی بهش نگفته😐

تا آخر مهمونی حرص خوردم هعییی این پر خوری کرد من حرص خوردم اندازه ۳ نفر غذا خورد تازه مادر شوهرم چشمش دنبال بقیه غذا بود برای ناهار این گوریل 

برادر شوهرت سنش خیلی کمه یه اشتباهی کرده دعواش نکنید با زبون خوش بهش بگید اینارو پدر و مادرش باید به ...

آره همه چی بر میگرده به تربیت ولی خب بچه ۱۷ ساله تربیت هم ندیده باشه انقدری نمی‌فهمه با خودش نمیگه شاید فلانی خونش گوشت و برنج نداشته باشه ؟