2777
2789
عنوان

بیاین ببینین جاریم بهم چی گفت

279 بازدید | 18 پست

اکثرا همش میگه شوهرمو میخوام چیکار و از این حرفا یعنی منظور حرفاش اینه هیچوقت درمورد شوهرش محبت آمیز صحبت نمیکنه جلوم

میگه من که عشقی ندیدم از شوهرم همش سرش تو گوشیه تو خونه.. ولی شوهرش تو جمع انقد تو چشای جاریم نگاه میکنه و میخنده باهاش لاس میزنه دورا دور

میگم نکنه میخواد یه دستی بزنه زیر زبون منو بکشه ببینه وضع زندگی ما چطوره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم همینه 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
کاشکی شوهرم حداقل تو جمع محلم میداد

اینم گاهی جوگیر میشه ، اکثر مردا خرن

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
دفیقا مثل برادر شوهر من؟

آره تو خونه همش سرش تو گوشیه، بهونه گیره، تو دعوا حرفای بدی بهم میزنه قشنگ دلمو میشکنه، ولی تو اکثر جمع ها طرف صحبتش منم و توجه میکنه بهم