2777
2789

اره شمارش رو بزنی کد رو توی گوشی خودت ولی میتونه مدل گوشی ک توی اکانتش هست رو متوجه بشه

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه سیمکارتش تو گوشی من نبست که کد هم برا اون میره

میتونی سیم کارتشو وقتی خوابه برداری بزاری رو گوشی خودت ولی اینم بگم ک مخاطبینت روی اکانت اون میره

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

نههه نفر کنارم نیست

مبتونی توی تلگرام باهاش کال بگیری طوری که روی صفحه گوشی هستش و همون لحظه بزنی تا کد بیاد و ببینی از روی صفحه گوشیش کدی ک اومده چه عددیه ک فک نکنم بدردت بخوره 😂