2777
2789

بچه من بچه ی طلاق هستم و تا دلت بخواد سختی کشیدم ولی نمیدونم چرا حس میکنم خدا خیلی دوسم داره و هرچی ازش بخوام بهم میده و الان با سن ۱۸ سالگی همه چیو درک میکنم و سعی میکنم حال طرف مقابلمو‌خوب کنم درسته من هیچوقت یه خانواده خوشبخت در کنار هم نداشتم اما اگه این اتفاقا برا من نمیوفتاده شاید ب این سطح از آگاهی نمیرسیدم خیلی برام جالبه هرکی منو میبینه جذبم میشه و همه بهم میگن حالمو خوب میکنی مثلا چیزی تو خونه خراب میشه ب من میگن پاشو بهش دست بزن درست شه و واقعا درست میشه درسته خیلی سختی کشیدم اما بازم خداروشکر میکنم چون میگن در هر شری خیری نخفتست و خیلی برام جالبه انگار همیشه خدا رو احساس میکنم مهر و محبتشو راستش آدم متقدی نیستم ولی اینا رو حس میکنم و همیشه فک میکنم بهتریم آینده منتظرم و فقط من میتونم پدر مادرم از این بدبختی نجات بدم و همه هم توی فامیل بهم میگن نابغه خواستم بگم شاید الان حالتون خوب نباشه و اتفاقای بدی توی زندگیتون افتاده باشه ولی ب لطف خدا باور داشته باشید و بدونید توی هر چیزی خیری هست 

بخاطر سختی ها زود بزرگ میشیم ، بخاطر کمبود محبت ها یاد میگیریم محبت کنیم تا محبت ببینیم ...💔

واقعا🥲 هیچوقت یه خانواده خوشبخت کنار هم نداشتم الان با ناپدری زندگی میکنم و اصلا خوب نیست پدرم یک طرف ک ولم کرد توی سن ۱۳ سالگی ولی بخشیدمش و میرم پیشش و مادرمم با هزارتا مشکل یه شوهر بد گیرش افتاده ک از محب بویی نبرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره