2777
2789

خیلی دوست دارما

ببخشید اذیتت کردم این چند روز دست خودم نبود حالم بد بود 

وگرنه بخدا به جون همه عزیزام خودت بابام مامانم تو ناراحت و عصبی میشی من قلبم آتیش میگیره

و استرس اینکه ولم کنی بری پارم میکنه میدونمم درست نیست زدن این حرفا

ولی نمیتونم و نمیخوامم با سیاست جلو برم و دوست داشتنمو قایم کنم چون حالا همه میگن که کسی بفهمه خیلی عاشقشی ولت میکنه میره 

من ترجیح میدم بدونی چقد عاشقتم و بخاطر همین بمونی 

ن اینکه فک کنی دوست ندارم و بخای مثلا دوس داشتنرو ب دست بیاری

چون خیلیا روششون اینه نشون طرف نمیدن ک دوسش دارن ک طرف تلاش کنه خسته نشه نره ی چیزی برا ب دست آوردن داشته باشه

تو الان همه ی منو داری همه ی عشق و محبت و روح و جسممو خیلی وقته دادم بهت هیچ چیز دیگه ای نمونده که بتونم بهت بدم ینی چیز جدیدی دیگه قرار نیست از من داشته باشی چون همین الانم میدونی چقد عاشقتم 

خیلیا ب این مرحله ک میرسن همه ی طرفشونو بدست میارن ول میکنن میرن

خوشبختانه تو اینجور نبودی و جدی موندی

در صورتی که خیلی راحت میتونستی و میتونی بری نهایتش چند روز زنگ زدن و گریه کردن از منه ک تحمل میکردی تموم شه

مرسی که موندی تا الان با همه اذیتام

عاشقتم عشقم❤️:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی دوست دارماببخشید اذیتت کردم این چند روز دست خودم نبود حالم بد بود وگرنه بخدا به جون همه عزیزام ...

دقیقااااا عین حرفای من ب ترکی به نامزدم وقتی ناراحته ازم😂

خوب و احساسی😊

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡