2777
2789

من یه خابگاهیم ،که کلی دوست داشتم ولی الآن رفیقم تو خوابگاه با اکیپ دوستام خیلی جور شده، و وقتی من نیستم بیرون میرن استوری میکنن، و نمیدونم چیشده دیگه زیاد بودن من براشون تو اکیپ مهم نیست و یجورایی بهم بی محلی میکنن، دلم خیلی شکسته با اینکه ترمای پیش خیلی بیشتر باهم بودیم ولی همینکه چند روز بینشون نبودم و رفیقم باهاشون بود دیگه فقط سراغ اونو ازم میگیرن و...رفیقمم دیگه مثل قبلا باهام جور نیست همیشه پیش اوناست و ازم فاصله میگیره 

شما جای من بودین چیکار میکردین،خیلی حالم گرفته نمیدونم چیشد که به اینجا رسیدم

برای امتحان فردام صلوات میفرستی؟ و امتحان قبلیش که نمره م خوب باشه؟ منم برای دلت صلوات میفرستم و به نظرم ولشون کن

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو گروهای دوستی بیشتر خودت باید دنبال رابطه باشی 

کنار بکشی یا منتظر باشی دنبالتو بگیرن به مرور کنار میری 

و این بد نیست 

من از گروهای دوستیم چون زمان نداشتم گنار رفتم اما دوستینمون پابرجاست و حس بدی راجب بهش ندارم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
برای امتحان فردام صلوات میفرستی؟ و امتحان قبلیش که نمره م خوب باشه؟ منم برای دلت صلوات میفرستم و به ...

چشم عزیزم، انشالله نمره ای که دوست داری بگیری

منم دیروز امتحان داشتم سخت بود برام دعا کن پاس شم🥲❤

منم مثل توعمبا دوستم دو سال پیش خیلی صمیمی بودم اما الان با یکی دیگه خیلی صمیمیه😭😑

خوب ناراحتی نداره 

هرکس حق داره با چندین نفر دوست باشه 

عشق نیست که خیانت محسوب بشه 

صمیمی نرین دوستت چکدتا دوست صمسمط دیگه داره این به شما مربوط نیس 

فقط از جهت شما تینکه واسه ترتباط با دوستت چقدر تلاش کردی مهمه و ول کنی سرد میشی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خوب ناراحتی نداره هرکس حق داره با چندین نفر دوست باشه عشق نیست که خیانت محسوب بشه صمیمی نرین دوستت چ ...

نه اون مهم نیست اما اینکه مثلا کلا خونه همن و به من فقط یه بار تا الان دعوت گفته این ناراحتم میکنه که خب چیزی نشده که چرا کمرنگ شده دوستیمون

منم مثل توعمبا دوستم دو سال پیش خیلی صمیمی بودم اما الان با یکی دیگه خیلی صمیمیه😭😑

میفهممت، من فکرشو نمیکردم اینجوری شه

چون ترم پیش این دختره فقط با من رفیق بود با اینکه اینا هم بودن ولی زیاد بهش محل نمیدادن ،ولی الآن قراره مسافرت میزارن و به من نمیگن 

چشم عزیزم، انشالله نمره ای که دوست داری بگیریمنم دیروز امتحان داشتم سخت بود برام دعا کن پاس شم🥲❤

ان شاءالله عزیزم 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

با ادمای دیگه جور شو

من راحت میتونم دوست پیدا کنم ولی واقعا دلم شکسته 

بیشتر از همه از رفیقم که براش صدمو گذاشتم ولی الآن فهمیدم اون فقط موقع تنهاییش با من بوده با اینکه وقتی من دورم شلوغ بود با اون رفیق شدم

تو گروهای دوستی بیشتر خودت باید دنبال رابطه باشی کنار بکشی یا منتظر باشی دنبالتو بگیرن به مرور کنار ...

برات خوش حالم که با معرفت هستن

ولی خوب اینا اصلا سراغی ازم نمیگیرن، و قشنگ می‌فهمم که جز افراد اصلی اکیپ نیستم و ....

برات خوش حالم که با معرفت هستنولی خوب اینا اصلا سراغی ازم نمیگیرن، و قشنگ می‌فهمم که جز افراد اصلی ا ...

اشکال نداره قرار نیست ما همیشه بهترین باشیم 

نیاز نیس همیشه فرد اصلی ما باشیم 

اتفاقا مزایایی هم داره که توقعات ازمون کمتره 

و اینکه به اینم فکر کن اگر واقعا دوستای خوبی نیستن نیاز نیست خودتو بابتش اذیت کنی 

دوستای اویزون و وابسته هم خوب نیس 

یه حالت تعادل خوبه 

و اینکه از سمت شماهم بلاخره تلاشهایی باید باشه .اها ممکنه یه اشکال در رفتتر یا برخورد خودمون باشه که یواش به کنار میریم .مثلا کسی که زودرنجه یا کینه ای یا لجباز یا خیلی درونگرا ممکنه به مرور کنار بره 

اما اگر خودت مشتاقی به رابطه تلاش بیشتری کن از سمت خودت واسه برنامه ریختن دورهمی یا قرار