2777
2789

سلام بچه ها تروخدا کمکم کنید هر کسی بلده ریاکاری و رفته نتیجه گرفته 

من نمیدونم چکار کنم / دوسال هر روز یه برنامه جدید با اشتیاق شروع میکنم ولی روز اول شکست میخوره 

از زندگی ناراضی اصلا نمیدونم چطور راضی باشم همش دوست دارم تنها تو یه اتاق تاریک باشم / هر شب کلیپ انگیزشی و برنامه مینویسم ولی از همیشه شلخته تر و بی انگیزه تر کسی میتونه کمکم کنه ,دلم میخواد با یکی حرف بزنم ساعتها گریه کنم ولی خب نمیدونم چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلیپایی که نگاه میکنین هیچ فایده ای نداره روانشناسی زرد فقط تا ۲/۳ روز فوقش براتون بمونه

قبول کنین انگیزه همیشه نیست ولی مجبورین اونکارو انجام بدین حتی اگه کیفیت اون کار بیاد پایین بازم از اونایی که انجام ندادنش جلوترین یا به نوعی همون داشتن دیسپلین . 

عالی ام و پرتقالی بنی ادم اعضای یک پیکرند ولی فروردینی ها یک چیز دیگرند

شوهرم خیلی بی توجه / اصلا حرف نمیزنه / احساس میکنم زندگی رو دوش خودمه / من ظاهر شادی دارم ولی پوکیدم ...

عزیزدلم. اکثر آقایون همینن باور کن. خودم امشب یکم گلایه میکردم از شوهرم که چرا کم توجهی

اون چیزی که توی فکر ما خانم هاست، از نظر آقایون انتظار بیش از حده. متاسفانه آموخته ای ندارن. بلد نیستن

روانشناسی زرد یعنی چی / باید چکار کنم

روانشناسی زرد یعنی حرف‌ها و توصیه‌های روانشناسی که بیشتر شبیه شعار هستن و پایه علمی ندارن. این نوع روانشناسی معمولا خیلی ساده و جذاب به نظر میاد، مثل قول حل مشکلات در چند روز یا جملات انگیزشی بی‌اساس، ولی در عمل کمکی به مشکلات واقعی نمی‌کنه و گاهی باعث گمراهی هم می‌شه

آره شاید وقتی مردی میبینم که مسولیت زندگی رو دوششه و هوا زنشو داره یا حداقل به ورود و خروج زنش توجه ...

وای چقدر منی،منم عاشق تایم کارم تو بیرون هستم وقتی میرسم خونه تازه اوج افسردگیمه