2777
2789

زیاد اهل فیلم و سریال ایرانی نیستم و بیشتر سریال ترکی میبینم ولی در ارتباط با همون چند تا ایرانی که دیدم بگم که.. بعضی بازیگر ها حالمون رو با نقش تکراری بهم میزنن. مثلا سحر دولتشاهی با این که 40 و خورده سالشه همیشه تو فیلم ها نقش معشوقه داره.. بابا اون دیگه واسه دختر های جوانه تو دیگه سنی ازت گذشته حداقل باید یک بچه ی بزرگ داشته باشی تازه هیچوقت تو فیلم هاش بچه نداره.. الناز حبیبی همیشه نقش معشوقه داره. با این که نزدیک 40 سالشه حالا اصلا ریزه میزس کاری ندارم ولی خب چرا همش نقش تکراری؟ چرا یبار نمیاد تو یه سریال مادر بشه؟ همش و همش در حال بدست آوردن عشقش تو فیلم ها یا نازنین بیاتی که همیشه نقش شکست خورده ها و آویزون ها رو داره. نظر شما چیه شماها از اینجور نقش ها خسته نشدید؟ اصلا فیلم های ایرانی بخاطر فیلمنامه خیلی مسخرس 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس فیلمای تاریخی کره رو چی میگی که همش همون بازیگرا با همون نقشا میان

مثلا همین پیرمرده که اسمش دالهو (دایی دایسو )هست تو سریال ایسان

تو همه سریال نقش نخود ایفا میکنه😂

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

تازه پژمان جمشیدیم که تو هر فیلمی هس با نقش های تکراری

تو فیلم بی بدن نقشش متفاوته

خیلی جدیه اونجا

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

بخاطر ازتباط با کارگردان و... این نقشها رو بهشون میدن

بخدا حالم دیگه بد میشه الناز حبیبی همیشه نقش های تکراری. همش در حال بدست آوردن یک پسر. همیشه ی همیشه. عاشق یکی میشه که بعدا بهش میرسه یا نمیرسه. تو سیاه چاله عاشق یکی بود آخرش ازدواج کرد تو دردسر های عظیم عاشق یکی بود ازدواج کرد. خب بابا یکم تنوع آخه.. یکم تجربه جدید. فک میکنه هنوز 20 سالشه 

من فیلم ترکی هم نمیبنم، نمایش خانگی ایران رو هم نمیبینم 

چه اون بازیگر های ترک چه کره چه امریکایی غالبا 35 سال به بالا رو دارن و این غیر طبیعی نیست، 

نقش بچه دار و مادر رو نمیگیرن چون اعتقاد دارن یبار قبول کنن دیگه تا آخر عمرشون باید نقش بزرگسال بگیرن، 

ساعد سهیلی هم بعد دوتا بچه و اون سن هنوز نقش پسرهای مجرد بازی میکنه . همبن فیلم پول پارتی جدیدا بازی ...

آره همیشه یه پسر جوان که میخواد مخ یکیو بزنه.. اصلا تنوع نداره بخدا. تو پنجاه کیلو آلبالو هم در حال مخ زدن بود کلا همه جا فقط مخ بزنه. بنده ی خدا 40 سالته این کارا چیه. درک نمیکنم. چرا نمیخوان نقش جدید بردارن 

چون‌بازیگر خوب نداریم

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻