2777
2789
عنوان

ده هزار صلوات

32 بازدید | 9 پست

سلام به همگی 

ان شالله ک حالتون خوبه 

ولادت حضرت علی اصغر و امام جواد رو به همتون تبریک میگم 

عارضم ب خدمتتون که من برای دو عزیزم ختمی برداشتم 

۱۰۰۰۰ صلوات 

اینجا گفتم چون باخودم میگم شاید خدا صدای شما رو برای حاجتم بشنوه و برآورده کنه:) 

اگر تمایل داشتین هرتعداد صلوات ک دوست داشتین بفرستین فقط تعدادش رو اعلام کنید چون خودمم دارم میگم❤️

ببخشید که وقتتون رو گرفتم

اون عزیر رو کسایی ک منو می‌شناسن میدونن کیه کسیه ک بیماری لاعلاج داره و من منتظر معجزه خدام:)

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. لطفا برای بیماری لاعلاج یه دونه صلوات بفرستید یا دعاش کنید. اگه نماز شب می خونید و اسمش رو موقع نماز شب یاد کنید ممنونتون میشم. اسمش محمدصادق هست.خیر دنیا و آخرت ببینید

ده تا صلوات میفرستم به نیت شما

30تاآجی تو رو به امام جواد برا خواهرم دعا کن داره آب میشه جلو چشمون 😭

ای مادر دلم ریخت 

براشون حمد شفا میخونم

سلام. لطفا برای بیماری لاعلاج یه دونه صلوات بفرستید یا دعاش کنید. اگه نماز شب می خونید و اسمش رو موق ...

اسمشون رو وارد لیستی میکنم ک هروژ براشون دعا میکنن 

اگ میخواین شماهم بیاین برای بقیه دعا کنید برای فرزندتون هم بقیه❤️ خواستین بگین لینک رو بگیرم از مدیرش براتون بفرستم