2777
2789

آخر ماه سالگرد اولین سالگرد ازدواجمونه امروز بهم گفت یوقت فلان برنامه از گوشیش رو سرچ نکنم چون می‌خواد سورپرایزم کنه

یواشکی وسوسه شدم و چک کردم دیدم با فروشنده صحبت کرده بابت سالگرد ازدواجمون چند تا مجسمه ریز حروف به اسم خودم که در کنارش جاعودی هست سفارش داد. سرهم ۳۰۰ هزار تومان

ماهی۲۷ درآمد داره

و‌میدونه سلیقه های من برای هدیه گرفتن یکم سنگینه مثلا یه ساعت خوشگل حداقل در حد ۱ تومن و گاهی قبلا میگفتم طلاهای ریز 

اصلااااا تو سرم نمیره چنین چیزی بخوام هدیه بگیرم🥲🥲هم از دستش عصبانی ام هم دلم میسوزه که ممکنه از چهرم بفهمه خوشم نمیاد از چنین چیزهایی و بخوره تو ذوقش

هدیه های من براش زیر یه تومن و خرده ای نیست و‌سعی میکنم حدالامکان با اون قیمت هم هست، خوب باشه

ببخشید ولی 🤣🤣🤣🤣

شاید چیزای دیگه هم باشه که مثلا حضوری برات خرید کنه 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساس میکنم یه چیز دیگه برات خریده  ، میخواد ذهنتون منحرف کنه بیشتر خوشحال شی

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕