تو اطراف زیاد دیدم مثلا پولدارن کلی مال اموال داره ۸۸سالش ولی سر این که بچه هاشون ونوه بیاد خونشون غذا بخوره حساب کتاب میکنن هفته یکدفعه بچه ونوه اش میرن میوه رو قایم میکنند برنج میگن گرونه غذا نونی درست میکنه مگه زیاد نیاد تو این گرونی 😑😑😑 حالا بچه های دیگش نمیرن فقط یکیشون میره هفته ای یکبار چای هم میگه نداریم گرونه
تا تهههه یخچالش رو میذاره جلوم🥲🥲من گاهی اوقات میبینم کم هست نمیخورم تازه
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما که پدر و پدر شوهرم با حقوق کم بازنشستگی بنده خداها هرررررر روز بچه ها و نوه هاشون خونشونن و واقعا هرجور حساب میکنم نمیدونم چطور میرسن و میتونن خرج رو بدن
مونه پدریم همیشه خورشت و برنج به راهه اصلا غذای نونی نیست خونه پدر شوهرمم همینطور بعضی وقتا کمی غذا ساده تر ولی باز نونی نیست مثلا عدس پلو بدون گوشت چرخکرده با سالاد یا ماست خیار
تا حالا کسی خسیس تر از خاله ی خودم ندیدم این بشر خیلی گداست. خداشاهده میریم خونش همه چیو قایم میکنه کسی نخوره. میوه چولسیده میاره پول اونم مادربزرگم داده. گدا گرسنه حتی یه بستنی تا حالا نخریده اگه هم بخره ارزون ترینش. دخترش هم مثل خودش همه چیو قایم میکنه. یک قرون هم براشون یک قرونه رو دستشون تا حالا کسی از بدبختی نزده. وضعشم خوبه ماهی 20 حقوق. نمیدونم چه گوهی میخوره
اخه من میگم اون ۸۸ سالش یعنی فکر نمیکنه نهایت چند سال دیگه زنده ای این همه اموال میرسه ب این بچه چطوری الان حساب ی لیوان چای مکنه واقعا مگه میشه انقدر کوته فکر