2777
2789

عروسی یکی از دوستام بود

فهمیدم وقتی میرقصیدیم زن داداش دوستم یه عالمه فیلم گرفته ازمون😭😭خدا لعنتشون کنه حالا یکمم دشمنی دارم با بعضی فامیلاش میترسم

واسه همدیگه هم فرستادن شنیدم میترسم دست اونام برسه

خیلی میترسم

چیکارکنم

دوستم میگفت از قصد هم همش روی تو زوم میکرد مثلا یه جا اومدم از سن برم پایین دوربینو دنبال من کشونده

لباسمم  سینه اش باز بود چاک داشت😭😭ولی خب به غیرازمن بقیه هم وسط بودن

خیلی استرس دارم

مامانم خیلی تاکید میکزد مراقب عکس و فیام باش😭😭چیکارکنم

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

رقصمم خیلی بد نبود

اتفاقا سنگین بودم یکم خودمو تکون میدادم فقط.

ولی لباسم خیلی باز بود چاک داشت😭

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من از ترس همین عروسی فامیل دور کت شلوار پوشیدم

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

والا من از ترس همین عروسی فامیل دور کت شلوار پوشیدم

من نمیخواستم برم ولی دعوت شده بودم😭اخه عروسی داداش دوستم بود

مخصوص دعوتم کردن

خب عزیزم انشالله که فیلم ها حذف میشه و راحت میشی ولی در کل همیشه حدود خودت رو نگه دار که کسی برات مشکل درست نکنه و خدا هم راضی باشه .الانم به خودش توکل کن انشالله مشکلی برات پیش نیاد ☘️☘️

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
وقتی برات مهم بود نمیرقصیدی خیلی راحت

همش به زور بلندم میکردن ک بیا وسط

فقطم ک من نبودم

بقیه هم بودن وسط

تو شلوغیا میرفتم فقط

ولی بازم میترسم

خب مگه جرم کردیعروسی بود مثل همه لباس مهمونی پوشیدیخودتو چرا داری زجرکشی میکنی😐

اخه عکس‌و فیلم نمیدونستم ک گرفتن😭😭