2777
2789
عنوان

وای استرس من تمومی نداره🥲

47 بازدید | 11 پست

چرا انقد ادم استرسیم اخه🥲خسته شدم واقعا

من بچه بودمم همینقد استرسی بودم🤦🏻🤦🏻

نامزدم امروز شیفت شبم موند سرکار تا دوازده شب🤦🏻

بهش گفتم رسیدی بهم خبر بده من نگران میشم گفت سعیمو میکنم ولی خستم احتمالا بخوابم

هنوز نیومده احتمالا خوابیده ولی من دست خودم نیست مثه احمقا همیشه نگرانم🥺🥲

کسی مثه من هست؟یا من خیلی احمقم؟🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا همش فکر میکنی شاید اتفاقی براش افتاده؟

اره اگه چندین ساعت بیخبر بمونم انقد فکرو خیال میکنم که استرس میگیرم

گاهیم یه جور دیگه استرس میگیرم

مثلا بچه بودم مامان بابام منو تو خونه جا میزاشتن یا حتی تو ماشین میگفتم اگه دیگه نیان و دیگه پیداشون نکنم چی یا اگه از مدسه برم خونه دیگه هیچجا پیداشون نکنم چی😐🤦🏻میدونم واقعا احمقانست ولی ترسیه که از بچگی روم

اصلا مشکل دارم من خودمم میدونم ولی میرم دکتر نمیگم که قرص اعصاب نده بهم

اره اگه چندین ساعت بیخبر بمونم انقد فکرو خیال میکنم که استرس میگیرمگاهیم یه جور دیگه استرس میگیرممثل ...

عزیزم من رشتم روانشناسی هست

شما صددرصد طرحواره رها شدن دارید

که بخاطر یکسری اتفاق ها توی بازه سنی قبل ۷ سال در وجودتون شکل گرفته و تمام چیزایی که میگید علائم این طرحواره هست

اصلا مشکل حادی نیست و خیلی رایجه اکثر ادما حداقل یک طرحواره دارن.. برای شما از نوع طرحواره رها شدن هست، میتونی راحب این طرحواره سرچ کنی 

با مراجعه به روانشناس خیلی راحت درمان میشه