2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم به نظرتون

43 بازدید | 4 پست

سلام خانما من یه مشکی دارم تازه عضو شدم ازتون یه سوال بپرسم ممنون میشم راهنماییم کنین

من 16 سالمه از 12سالگی پریود میشم هیچوقت منظم نبوده اما خب بیشترین فاصله ای که داشته دوماه بوده هیچوقت بیشتر از این نشده فاصله شون

من اول فروردین همین امسال هرروز دمنوش میخوردم و اینجوری پریودم منظم شده بودو نزدیک 7 ماه هرماه پریود شدم و منظم شده بود الان چندوقته دمنوش نمیخورم دوباره نامنظم شده مثلا من 8 دی پریود شدم دیروز یعنی 20 ام بهمن هم پریود شدم 

جوش صورت دارم فقطم روی گونه هامه و واقعا رو مخمه دکتر پوست هم میرم اما هنوز جوش دارم خیلی رو اعتمادبه نفسم تاثیرمیذاره

من خیلی میترسم تنبلی تخمدان داشته باشم برای همین نمیرم سونو و آزمایش بدم به نظرتون ممکنه تنبلی نداشته باشم و نامنظم بودن پریودم برای سنم باشه؟ و بخاطر همون جوش بزنم؟ یا مثلا رحمم سرد باشه بخاطر اون باشه اخه گرمیجات میخورم سر موقع پریود میشم

ببخشید زیادشد

وا چون میترسی نمیری سونو بدی🙄

خب این علائمی که بهت میگم رو ببین اگه داری باید سونو بدی و زودتر پی درمان رو بگیری نکه بترسی

بیماری وحشتناکی نیس و خیلیا دارنش 

اول بگم که سنت هنوز به ۱۸ ۱۹ نرسیده و این نامنظمی ها میتونه طبیعی باشه 

در حد یه هفته اینور اونور میتونه مربوط به استرس یا تغییر فصل و شرایط و فعالیت و... داشته باشه

خب

اول اینکه مهمترین علامتش پریودی نامنظمه 

مثلا سه ماه پریود نشی

بعدیش پریود شدید و طولانی و دردهای وحشتناکه 

بعدیش موی زائده ضخیم توی چونه دور نوک سینه و زیر ناف 

جوش های وحشتناک و چرکی و قرمز هم از علائم دیگشع

ریز شدید مو و نازک شدنش هم می‌تونه از علائم باشه

در نهایت من خودم پرستارم

و همشونو نداشتم ولی چنتاییشو داشتم و سونو رحم تخمدان دادم و سالم سالم بودم 

نه خجالت دارع سونوش چپن از قسمت ناف نگاه میکنه و نه ترس

حتما برو

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چون میترسی نمیری سونو بدی🙄خب این علائمی که بهت میگم رو ببین اگه داری باید سونو بدی و زودتر پی در ...

مرسی از جوابتون

بالاهم نوشتم که پریودم نامنظمه اما هیچوقت فاصله شون بیشتر از 2 ماه نشده نهایت سر دوماه پریود شدم

شدید هم نیست درد هم یا اصلا ندارم یا اگه هم داشته باشم خیلی کمه دردم

فقط جوش صورت دارم که واقعا اذیتم میکنه

شما علائم تون چی بود که سونو دادین؟ 

مرسی از جوابتونبالاهم نوشتم که پریودم نامنظمه اما هیچوقت فاصله شون بیشتر از 2 ماه نشده نهایت سر دوما ...

علائمم همینایی بود که نوشتم

و جوش بازو و کمر و...

ولی پریودی هرماه میشدم

هرکس یه مدل علائم دارع

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜