2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانمممممممممممم دیدم دوستم احساساتی شدم مثل دوتا دوست می مونید ماشاءالله

ماشالا به جونت گلم ی بار دیگه ازت تشکر ویژه میکنم بابت پیگیری و لطفی که درحق من حقیر داشتی ان شالا همیشه خوش و خرم و تندرست باشی 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ماشالا به جونت گلم ی بار دیگه ازت تشکر ویژه میکنم بابت پیگیری و لطفی که درحق من حقیر داشتی ان شالا ه ...

قربونت برم آخه یکی از بهترین دوستام بعد از هفده سال دخترشو می‌خواست ببینه مگه کم چیزیه 🥰😍😘 ولی اعتراف می کنم دیر اومدیا دوست خوشگلم نگران کردی 😍😍😍

عزیزدلم تو این نوزده صفحه ای که تاپیکتون رفته جلو، از جزئیات دیگه ی عروسی و .... نوشتین که برم از ا ...

نه ننوشته زیاد فقط رفته دست مادرشوهرش سابقشو بوس کرده پسرشم ندیده چون تو مردا بوده امان ندادن کاربرا همش درخواست عکس دادن ازش نگذاشتن دو کلمه درباره عروسی تعریف بکنه

خدایم برایم کافیست ❤

عزیز دلم همه ی ۱۹صفحه رو خوندم که ببینم چیشد تو عروسی اما چیزی نگفتی،خدارو هزاران مرتبه شکر که انقدر خوشحالی،در جریان تاپیک هات هستم،خیلی دلم میخواد عکستو با دختر گلت ببینم اما حیف دیر رسیدم،از سر شب چند بار اومدم نگاه کردم