2777
2789

خیلی خوشحالم خانوما ..اصلا دوست ندارم این حال خوشمو خراب کنید نه مشکل روانی دارم ونه فیکم نه دنبال پربازدیدشدن واین حرفام پس (انرژی منفیا نیان توی تاپیک ) فقط میخوام قشنگترین لحظه زندگیمو با مادرایی که مثل خودم سالهاست از بچه هاشون دورن به اشتراک بزارم و بگم هیج وقت ناامید نشن بلاخره ی روزی دیر یا زود چشمشون روشن میشه به دیدن نور چشمیهاشون مثل من به لطف خدای متعال و دعای خیر اطرافیان 

خانما دیشب عروسی دخترم بود و من با وجود موانع زیادی که سر راهم بود چون دوست داشتم توی قشنگترین شب زندگی دخترم کنارش باشم (چون طفلی پدر هم نداشت به هر قیمتی بود رفتم  )صفحه دوم عکس گرفتم میزارم واسه عزیزانی که پیگیرن و مرتب میپرسن ..خدایا شکر که چشمای نابینای این بنده حقیرت این مادر دلشکسته رو روشن کردی به دیدار فرزندش  شکرررررر به امید روزی که هیج مادری از جگر گوشش دور نباشه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایا شکرت برای دیدن این تاپیک  پر از حس خوب دراین وقت شب 🥰 

خیلی براتون خوشحالم 🥺

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

خداروشکر .انشالا خوشبخت باشن ایشالا شمام همیشه خوشحال باشید

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
خدایا شکرت برای دیدن این تاپیک پر از حس خوب دراین وقت شب 🥰 خیلی براتون خوشحالم 🥺

ممنونم گلم انشالا ثبت لحظه های خوش همه نی نی سایتیا 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...