2777
2789

● زندگینامه دختری که بیست و یک سال زندانی شد ●

(( یکسری والدین پدر و مادرها هرجایی از کره زمین و جهان که باشن وجود دارن که ضحاک ماردوش یا شیاطینی هستن که یک بلایایی یک مصیبت هایی سر فرزندان و بچه های خودشون بی رحمانه و با غریزه حیوانی شون میارن که دشمن با شمشیرش آدم هارو نمی‌کشه و قوانین و مقررات و حاکم ها و مراکز و مراجع خدمات قضایی و تمام اجتماع مردم همیشه اون فرزند و بچه رو مجرم و گناهکار میدونن مخصوصا این کشور در صورتیکه والدینی که بچه و فرزندشون رو آزار و اذیت و شکک**نجه فیزیکی جسمی و روحی میکنن و کت**ک میزنن و به قت**ل میرسونن یا تع**رض و تج**ااوز میکنن وجود دارن که حتی تابعیت قوانین و مقررات حیات وحش هم نیست و صرفا تولیدمثل جنین حکمی صادر نمیکنه و تو حقی و اجازه ای نداری که بچه و فرزندت رو نابود کنی و هربلایی و مصیبتی سرش بیاری ••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

●(( بلانش مونیه (Blanche Monnier زادهٔ ۱ مارس ۱۸۴۹ – درگذشتهٔ ۱۳ اکتبر ۱۹۱۳) زنی از پواتیهٔ فرانسه بود که به مدت ۲۵ سال به‌طور مخفیانه، توسط مادرش در یک اتاق کوچک حبس شده‌بود. مونیه ۲۵ سال از دیدن نور خورشید محروم بود.مونیه یک سوسیالیست فرانسوی از یک خانواده محترم در پواتیه فرانسه بود. در سال ۱۸۷۶، زمانی که ۲۵ سال داشت، تصمیم گرفت علی‌رغم میل مادرش با یک وکیل ازدواج کند، مادرش عقیده داشت که مونیه نمی‌تواند با یک وکیل بی‌پول ازدواج کند. مادر ناراضی او را در اتاق کوچک زیر شیروانی خانه‌اش به مدت ۲۵ سال حبس کرد.

مادر و برادرش زندگی روزمره خود را ادامه می‌دادند و وانمود می‌کردند که برای از دست دادن او اندوهگین و سوگوارند. تمام دوستان او از ماجرا بی‌اطلاع بودند، وکیلی که می‌خواست با او ازدواج کند سرانجام در سال ۱۸۸۵ درگذشت .

● ۲۳ مهٔ ۱۹۰۱، دادستان‌کل پاریس نامه‌ای ناشناس دریافت کرد که حبس بودن وی را بر ملا کرد.سرانجام مونیه توسط پلیس از آن شرایط هولناک رهایی یافت. مادر او دستگیر شد و مدت کوتاهی پس از دستگیری بیمار شد. وی ۱۵ روز بعد، پس از اینکه مردم عصبانی در جلوی خانه‌اش تجمع کردند، درگذشت. برادرش مارسل مونیه در دادگاه حاضر شد. وی در ابتدا مجرم شناخته شد، سپس در دادگاه تجدید نظر تبرئه شد. مارسل مونیه ناتوانی ذهنی داشت و اگر چه داوران از او انتقاد کردند اما سپس دریافتند که در آن زمان وظیفهٔ نجات در قانون جزا وجود نداشته‌است.پس از اینکه بلانش از اتاق آزاد شد، به مشکلات ذهنی و روانی مبتلا شد و خیلی زود در بیمارستان روانی در بویزی پذیرفته شد. او در همان‌جا در سال ۱۹۱۳ درگذشت.••• ))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره