2777
2789

یه مدته خیلی دور شدم حتی نمازم نمیخونم  دلم میخواد دوباره باورکنم که خدا صدامو میشنوه  از اتفاقای خوب زندگیتون بگید که حس کردین خداصداتونو واقعا شنیده☺❤

خدا😍قربونت برم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حال بد بخاطر رسوب انرژی منفیه. 

مریض بودم توسل کردم ۳ روزه خوب شدم، یه بار شنیدم بعد از هرنماز واجب یه دعای مستجاب داریم از خدا، دعا کردم کارم درست شه، شد!

یه بار پیجم الکی پرید، چن وقت درگیرش بودم، نصفه شب دعا کردم خدایا خودت میدونی، فرداش پیجم برگشت بی خطا و تیک

خیلی چیزا بوده، انقد که فک میکنم واقعا خدا دوسم داره

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
حال بد بخاطر رسوب انرژی منفیه. مریض بودم توسل کردم ۳ روزه خوب شدم، یه بار شنیدم بعد از هرنماز واجب ی ...

لطفا برای منم دعا کن شوهرم دست از آزار من برداره و حقیقت من براش روشن بشه بخدا دیگه بریدم چهارده ساله دارم با یه آدم شکاک زندگی میکنم و هر روز انگار داره تیکه های بدنم رو می‌بره 

لطفا برای منم دعا کن شوهرم دست از آزار من برداره و حقیقت من براش روشن بشه بخدا دیگه بریدم چهارده سال ...

پیج محمد بشیری رو دنبال کن. من اول باور نداشتم ولی باورهایی دارم که سمی ان. دارم خوب میشم

ممنون هیچ پیام‌رسانی ندارم بجز ایتا اونم امروز فردا پاک می‌کنه

پس بشین رو یه کاغذ بنویس، از بچگی، همه اتفاقایی که افتاده برات، ممکنه روزها و ماه ها طول بکشه تا بعضی چیزا یادت بیاد. اون اتفاقا باوراتو ساخته. بعد تبدیل به مثبت کن و روزانه ۱۰۰ بار بگو. تا ۱۴ تا باور میتونی روزانه ۱۰۰ بار بگی. خیلی صبر میخواد ولی جواب میده. خدا نشانه میفرسته یه خواب، یه ادم، یه حرف، یه نوشته یا... راه نجات میدا میشه فقط باید اروم باشی تا ببینی. تو ذهنت نباید دغدغه و تشویش باشه، مراقبه کن