2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بچم زد

932 بازدید | 95 پست

سلام بچم چندوقت وحشی زده ب قولی بازی میکنه همش بامشت میزنه و وسیله پرت میکنه.. امشب ی اساب بازی پرتدکرد تو صورت مادرشوهرم ب صورت وحشیانه بچم و زد انداختشو افتاد ب جونش.. گفتم چیکار میکنی این بچس نمیفهمه کشتیش.. حالا اعصابم خورده هم بخاطر این ک بچم و زد هم بخاطر اینک مادرشوهرم و گفتم چیکارمیکنی و فلان.. بنظرتون کارکدوممون اشتباه بود.. حقم بود تااین حد چیزی بگم.. یاحقش و بود ک بزندش.. اخه خیلی بد زدش سه محکم زد تو سرش ک کلا بچم افتاد بعد ک افتاد محکم سه تا بادست زد توکمرش ک من خودم سرگیجه گرفتم و دپش قلب وقتی این صحنرودیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادر شوهرت هنو زندس؟؟مگه مادر بزرگ حق داره بچرو بزنه ب عحزح چتین چیزی نذیدم والا من مامانم کلا بچمو بزرگ کرده عین بچشع تا خالا یبار پشت دستشم نزده دخترمنم خیلی لوس و لجبازه

خوب کردبچت فقط برا خودت عزیزه چرا فکر میکنی هرکاری کرد بقیه باید قربون صدقش برنبه بچت یاد بده وحشی ب ...

یعنی حقش بود مادرشوهربزندش؟ اسمش بچه حالا ی چیزی پرت بکنه بایدبزنه؟

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

شما چطور مادری هستی واقعأ

هر کسی ک میخواد باشه حتی مادر خودتون

من اعصابم خورد شد الان نگرانی ک خانوم ناراحت شده باشه

من پا کوتاه دارم اجازه نمیدم بهش بگن سگ

باید اسم خودشون صدا کنم

یا نمی‌ذارم کسی بهش بد نگاه کنه

نگاه کردی چ فقط گفتی بچه است 

😤😤