2777
2789

😕😕😕😕

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

بنظر من هست 

نمیدونم 

شایدم من روشنفکر نیسم

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 /////// ممنون میشم هر سری تو تاپیکا دیدیم بهم بگی جام اینجا نیس و من کنکور دارم🚶🚶🚶🚶🔪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐جالب نیی

یه جوریه اصلا انگارمنم رفیقشم😕

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

دوسپسر که رو دوسدختر غیرت ندارهزنش که نیستی

عی همین قدرراحت😕

چه ربطی داره اخهخودش همراته که بعدم دوست پسر مگ غیرتی میشه

غیرتی نشه ولی چه پیشنهادیه

فک نمیکنه یکی منو ببینه نمیگه با دوتامردبیرون چیکارمیکنه

نه تعارف کرده دیگه مگه باید بری😂

اولین بازنیست😕

غیرتی نشه ولی چه پیشنهادیهفک نمیکنه یکی منو ببینه نمیگه با دوتامردبیرون چیکارمیکنه

پسرا اصن فکر نمیکنن دختر

کوه صبرم من ولی از غصه  میدانم  شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد