2777
2789
دقيقا الهي زير گل بره همه مريضي دارن ميگيرن

بچه های خودشون ک تو این سرزمین نیستن ک دلشون بسوزه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

كاملا موافقم با نظر زيبايي ك دادي😂❤️

دقیقا همینه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
احتمالا مصرف کننده و نعشه هست برای همین نمیتونه تصمیم بگیره

احتمالا همینه 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
بله تعطيليه همه حا

از دوشنبه تا حالا تعطیلن

بچه های خودشون ک تو این سرزمین نیستن ک دلشون بسوزه

دقيقا بخدا نفس نميشه كشيد همه داغونن 

ولي فقط تهران تعطيل ميشه البته بازم خوشحاليم 

بلاخره همه انسانيم ولي دلم ب حال خودمم ميسوزه😂

تهران تعطیل نبود چرا

تهران تعطیل بوده و البرز از دوشنبه. 

شهر شما زیاد قشنگه نباید تعطیل بشه😁

دیگه به اون قشنگی نیست رودخونمون خشکه هوا هم به شدت الودست

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
دقيقا بخدا نفس نميشه كشيد همه داغونن ولي فقط تهران تعطيل ميشه البته بازم خوشحاليم بلاخره همه انسانيم ...

آخه بچه ها چ گناهی کردن