2777
2789
عنوان

مردی که خیلی گرم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 50 پست
چند ساله ازدواج کردن؟دقیقا ماهم همین هستیم درحالی که ما مجبوریم بسازیم چون هردو نمیتونیم جداشیم

۸سال

اره ایناهم مجبورا میسازن بیشتر بخاطر بچها ولی خب ساختن برا مردها سخته مخصوصا که خیلی گرم باشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به آقا بگید روزه بگیره اگه مقید البتهبه خانوم هم بگید بره دکتر و گرمی زیاد بخوره کاچی با گردوکباب بر ...

ن اصلا مقید نیسن

خانومه هم اینکارو کردع ولی بازم شوهرش راضی نیس ازش چون خیلی گرمه مثلا روزی یک بار رو حتما میخواد

۸سالاره ایناهم مجبورا میسازن بیشتر بخاطر بچها ولی خب ساختن برا مردها سخته مخصوصا که خیلی گرم باشن

ما سال ۸۹ ازدواج کردیم دوتا بچه دارم ، ماهم به خاطر بچه و حفظ ابرو که دشمن شاد نکنیم داریم زندگی میکنیم ...

خیلی سخته خصوصا اینکه مشکلتو نتونی به کسی بگی  .

من بیشتر شبها باگریه میخوابم 

اوایل ازدواج هر چند روز یبار خونمون دعوا بود  ولی بعدبه مرور  یااون کوتاه میومد یا من مجبور بودم ...

ن اصلا مقید نیسنخانومه هم اینکارو کردع ولی بازم شوهرش راضی نیس ازش چون خیلی گرمه مثلا روزی یک بار رو ...

روزی یکبار که سخت نیست کاش خانومش همراهی کنه 

برای مرد خیلی سخته جلو خودشو بگیره

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ما سال ۸۹ ازدواج کردیم دوتا بچه دارم ، ماهم به خاطر بچه و حفظ ابرو که دشمن شاد نکنیم داریم زندگی میک ...

واقعا شرایط سختیه  خدایی

الان این اقا نیازشو با دوست دخترهاش برطرف میکنه ولی دیگه ازین وضعیت هم خسته شده

روزی یکبار که سخت نیست کاش خانومش همراهی کنه برای مرد خیلی سخته جلو خودشو بگیره

خدایی روزی یکبار سخت نیست؟؟؟؟

وای نگو توروخدا من حتی از سه هفته یبارشم متنفرم .

خدا منو بکشه 😔

کاش یک درخت بودم

خدایی روزی یکبار سخت نیست؟؟؟؟وای نگو توروخدا من حتی از سه هفته یبارشم متنفرم .خدا منو بکشه 😔کاش یک ...

🙈نه نیست 

مگه چقدر وقت میگیره عه😁

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

روزی یکبار که سخت نیست کاش خانومش همراهی کنه برای مرد خیلی سخته جلو خودشو بگیره

اره واقعا ولی کسی که سرده کلا سرده ازین موضوعات متنفره هفته یکبار هم براش شکنجه هس چ برسه روزی یکبار