2777
2789
عنوان

تعطیلی مدارس

300 بازدید | 21 پست

تهران فقط شنبه تعطیل شد یا یکشنبه هم تعطیل شد؟

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

گفته بودن هیچ جوره امتحانات لغو نمیشه ولی لغو شد 

واقعا این سیستم گرمایشی هم داستان شده هااا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای چی تعطیل کردن؟

سیستم گرمایشی 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

جز اصفهان همه جا تعطیل شده😄😂دلیلشو حتما گفتن سرما!

مدارس استان # اصفهان شنبه ٢٢ دی باز است

🔺بنا بر اطلاعیه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، فعالیت مدارس در این استان فردا شنبه ٢٢ دی ماه طبق روال عادی جریان دارد و تصمیمی مبنی بر تعطیلی به دلیل آلودگی هوا گرفته نشده است.
@farhangian120

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

خیلی مشکوکه .هفته ای که گذشت خیلی سردتربود تا این هفته که قراره فردا بیاد ،ولی این هفته مدارس شهرمون دایربود اما فردارو تعطیل کردن 

استادتغییرباش ن قربانی تقدیر
برای چی تعطیل کردن؟

الودگی 

تهران اسمونمون سیاهه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
گفته بودن هیچ جوره امتحانات لغو نمیشه ولی لغو شد واقعا این سیستم گرمایشی هم داستان شده هااا

نه گرمایشی نیست برای ما 

آلودگی هوا بود تو تهران شدید

اصفهانو؟

نه تهران تعطیل