2777
2789
عنوان

دلم می خواهد برم روستا زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 46 پست

منم گاهی سخت دلم می خواد برم یه روستا زندگی کنم 

اما هر چی فکر میکنم هیچ جا غیر از تهران دووم نمیارم 

موقت دوست دارم برم اما همیشگی نه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

منم گاهی سخت دلم می خواد برم یه روستا زندگی کنم اما هر چی فکر میکنم هیچ جا غیر از تهران دووم نمیارم ...

آره موقت می رفتم حالم خوب میشد 

یک جای سرسبز و باحال 

معجزه شکر گزاری...

مادر بزرگ پدریم توی روستا زندگی می‌کرد ماهم عیدا اونجا میرفتیم

برای تفریح خوبه ولی زندگی نه واقعا مخصوصا اگه از اول توی شهر بوده باشی

برای آرامش ذهن خیلی خوبه مثلا بری تا ۲ هفته بمونی

بنظرم اول یک ماه برو اونم یک روستای واقعی و نه روستا پیشرفته بودن تو شرایط خانواده های روستایی مرد ...

روستا پیشرفته و سرسبز و آباد  دلم می خواهد حالم خوب شه 

تو روستا داغون من رفتم خوب نبود 

همه فرار کرده بودند شهر

معجزه شکر گزاری...

گاو و سرسبزی یه روز جذابیت داره بعدش دلت شهر میخاد امکانات میخاد ما روستایم هیچ کیفی نمیبریم

دقیقاا حوصله سر بره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️