2777
2789
عنوان

جا داره بگم خاک تو سرشون ❤️

352 بازدید | 33 پست

یه گرفتن مایع نخاعی ساااااده رو

نه پزشک متخصص نه داخلی

هیچکدوم بلد نیستن انجام بدن!!! مثلا با سال ها تجربه

بیمارستانای یه استان کامل و بجز شیراز گشتم هیچ کدوم بلد نبودن

الان اجازه هست بگیم خاک تو سر جامعه ای که وضع دکتراش همینه؟

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

شیراز که دکترهای خیلی متبحری داره!!!

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید متخصص انجام بدع لابد این بنده گان خدا تخصص شو ندارن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

زیاد ازاین چیزا سر در نمیارم ولی شاید ریسکش خیلی بالاست و میبینی که بعضیا با اشتباهات غیر عمدی پزشکان چجور برخورد میکنن حتی طرفو به قتل می‌رسونن بخاطر همین بعضی از پرشکا وارد این مقوله ها نمیشن 

باید متخصص انجام بدع لابد این بنده گان خدا تخصص شو ندارن

خب بحث منم متخصصه که میگه بلد نیستم دیگه

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...