آرررررره مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 383 عنوان وام خونگی به اسمم دراومد 99 بازدید | 12 پست سلام دوستای خوبمتو رو دروایسی تو گروه دوستام وام خونگی شرکت کردم دو میلیون قسط وام ۲۰ میلیونیمن اصلا پولشو لازم نداشتم مجبوری شرکت کردمیعنی موندم تو کار خدا که امروز به اسم من دراومد!!!!!!!! کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم. متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد دیروز | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parhizkar عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 6689 مبارکتون باشه 🌹❤️ یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨👩👦
آرررررره مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 383 میگم خدایا تو که میدونی خیلیها شاید دعا کردن که به اسمشون در بیاد چرا دادی به منی که اصلا احتیاجی بهش نداشتم کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم. متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد
golabetoooooon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 2406 میگم خدایا تو که میدونی خیلیها شاید دعا کردن که به اسمشون در بیاد چرا دادی به منی که اصلا احتیاجی به ... سه گرم طلا بخر و راحت
khanomzahra عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 12024 میگم خدایا تو که میدونی خیلیها شاید دعا کردن که به اسمشون در بیاد چرا دادی به منی که اصلا احتیاجی به ... اونی فک میکنی بیشتر نیاز داره بده بهشعوضش اون هر وقت اسمش دراومد میشه مال تو ⚘خدایا شکرت❣
آرررررره مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 383 اونی فک میکنی بیشتر نیاز داره بده بهشعوضش اون هر وقت اسمش دراومد میشه مال تو وااای خودمم همین فکرو کردم ولی روم نمیشه میترسم بهش بربخوره در حالی که خودش تو جمع گفت به اسمم دربیاد کلی برنامه دارم کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم. متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد
khanomzahra عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 12024 وااای خودمم همین فکرو کردم ولی روم نمیشه میترسم بهش بربخوره در حالی که خودش تو جمع گفت به اسمم دربیا ... رو نمیخاد کهبگو اگه میالی این دفعه رو تو بردارهر وقت اسمت در اکمد بده به من ⚘خدایا شکرت❣
رههرهلهلهلهبهبب عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 231 کاش من جات بودم یکی از ارزوهامه این هفته قرعه به اسمم در بیاد چون نیاز دارم
آرررررره مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 383 کاش من جات بودم یکی از ارزوهامه این هفته قرعه به اسمم در بیاد چون نیاز دارم ایشالا که در میاد عزیزم کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم. متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد
آرررررره مدیر استارتر عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 383 رو نمیخاد کهبگو اگه میالی این دفعه رو تو بردارهر وقت اسمت در اکمد بده به من میگم ولی اگر ناراحت شد چی کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم. متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد
مامان_مرساناجون عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 1793 میگم ولی اگر ناراحت شد چی خودت نگو به اونی که قرعه رو باز کرده بگو بهش بگه